36
InfoMøvik / Ytre Vågsbygd - NY PRIS! Familie vennlig bolig med attraktiv beliggenhet.
Forkortet beskrivelseEn meget flott og innholdsrik part av vertikaldelt tomannsbolig med parkering på egen tomt. Eiendommen ligger pent til i gaten. Her har man 3 soverom, stue, kjøkken, loftstue, bad/vaskerom, innglasset veranda og stor solfylt terrasse på sommerstid. Det er kort skolevei til både barneskole og ungdomsskole.
InnholdMeget innholdsrik bolig med følgende romfordeling.1.etasje._ Vindfang, gang, stue, kjøkken, 2 soverom og innglasset terrasse.2.etasje er meget godt utnyttet med stue og soverom.
StandardEn lys og trivelig bolig i et barnevennlig og flott boligstrøk.Lyse vegger som er malt/tapetsert samt noe panel. Laminat på gulv i alle rom, unntatt på bad hvor det er fliser med varmekabler.Stue med peisovn og varmepumpe.Kjøkken med god skapplass og benkeplass. Her er det plass til et spisebord. Det er integrert stekeovn og koketopp, samt at oppvaskmaskin medfølger.Bad med fliser på gulv (varmekabler) , våtromsplater på vegg. Badet er innredet med baderomsinnredning med nedfelt servant, wc, dusjkabinett og wc. Pent uteområde med stor terrasse med gode solforhold på sommeren. Forøvrig belegningsstein, bed, busker og stakitt gjerde.
BeliggenhetBoligen ligger i Ytre Vågsbygd. Det er kort vei til Møvik ungdomsskole, Sjøstrand barneskole. Gode bussforbindelse til byen. Rema 1000 og Meny ikke langt unna. Båthavn i Terneviga. Badeplasser på Møvik og Andøya like ved. Området er veletablert og barnevennlig. Det er fine turområder i nærheten av boligen.
AdkomstFra Kristiansand Sentrum, kjør vest på E39 mot Vågsbygd/Flekkerøy. Sving så til høyre inn på Linnkjellveien rett etter avkjørselen til Andøya. Følg denne ca. 500 m og sving så til venstre inn på Brøvigkollen. Følg denne til endes. Det vil bli skiltet med Din Eiendom skilt ved fellesvisninger.
ParkeringGode parkeringsmuligheter på tomta og fast plass på felles tomt.
DiverseDet er velforening i området.
HeftelserBestemmelse om vann/kloakkledning. Gjelder denne med flere.Seksjonert 08.07.1983. Sameiebrøk 7186/100000-deler. Dette er seksjon 11.
FerdigattestFerdigattest foreligger datert 10.02.1984.
Fyring/OppvarmingVarmekabler på bad. Peisovn og varmepumpe i stuen og forøvrig elektrisitet.
Vei, vann, kloakkOffentlig vei, vann og kloakk.
UtleiemulighetIngen restriksjoner for utleie.
EnergimerkingSelger har ansvar for å fremskaffe energiattest.
Mer om bygningenSe tilstandsrapport.
TomtebeskrivelseEiet fellestomt på 3 523 m² for hele sameiet.Denne boligen har tomta som ligger naturlig rundt boligen. Tomten er opparbeidet med belegningsstein, bed og stor solfylt terrasse som ble oppført i 2010 på baksiden av huset.
AdresseBrøvigkollen 31, 4623 Kristiansand S
Prisantydning+ omk2250000 ,-
Byggeår1982
TypeTomannsbolig
EieformEier (Selveier)
Bilder 36 bilder