24
InfoVågsbygd / Jaktodden Nyere 4-roms selveierleilighet med attraktiv beliggenhet. Høy standard. Garasje. Heis.
Forkortet beskrivelseEn attraktiv og nydelig leilighet med flott beliggenhet. Solrikt, utsikt og romslig terrasse.Flott utsikt ut mot Auglandsbukta.Leiligheten holder en meget god og pen standard. Her kan det flyttes rett inn.
InnholdLeiligheten ligger tilbaketrukket på en ende i 1 etg. 1.etg. Entre/gang, stue, kjøkken, 3 soverom, 2 bad og bod/vaskerom.Bod i kjeller samt egen parkeringsplass i lukket anlegg.
StandardLeiligheten holder en meget pen og høy standard.Kan nevne bl.a. følgende.Strai kjøkken.2 flislagte bad.Eik parkett i alle oppholdsrom. Stue/kjøkken og gang har en-stavs parkett.Lyse, slette vegger.Callinganlegg.Balansert ventilasjonsanlegg.Leiligheten er tilknyttet fjernvarme.
BeliggenhetFlott endeleilighet i 1 etasje med stor terrasse. Flott utsikt til Auglandsbukta, sjøen mm. Det er gode solforhold på terrassen. Jaktodden ligger meget sentralt til i forhold til Vågsbygd Amfi senter, parkområder med lekeplass og multicourt, turterreng og badeplass på Storenes.
AdkomstSe kart.
ParkeringGarasjeplass følger med leiligheten. Her er det heis til alle etasjer.
DiverseDet er planlagt et leilighetsbygg på bak siden og et leilighetsbygg ved siden av dette sameiet.
HeftelserIngen av betydning for leiligheten.Dette er seksjon 1 i sameiet Jaktodden Syd og sameiebrøken er 131/2053-deler.
FerdigattestFerdigattest foreligger.
Fyring/OppvarmingBalansert ventilasjonsanlegg ihh til TEK 10. Varme i gulv på bad, stue, kjøkken og vaskerom. Leiligheten er tilknyttet fjernvarme.
Vei, vann, kloakkOffentlig.
UtleiemulighetIngen restriksjoner ved utleie.
EnergimerkingEnergimerke D og oppvarmingskarakter GRØNN
Mer om bygningenDet er betong skillevegger mellom leilighetene og i dekkene, kjeller er helt i betong, men veggene ellers i bygget er bindingsverk med gips innvendig.
TomtebeskrivelsePent opparbeidet fellesområde rundt blokka.Leiligheten har en romslig terrasse med flott utsikt.
AdresseBryggelia 24 Leil. H0102, 4621 Kristiansand S
Prisantydning+ omk5990000 ,-
Byggeår2015
TypeLeilighet
Etasje1
EieformEier (Selveier)
Bilder 24 bilder