43
InfoVågsbygd / Jaktodden Helt ny 4 roms selveier med flott utsikt!
Forkortet beskrivelseHelt ny 4 roms selveierleilighet med utsikt, stor terrasse, parkering og heis. Dette er leiligheten for den kresne, her får du høy standard med vannbåren varme, ventilasjonssystem, parkett og fliser. Leiligheten inneholder bl.a. 3 soverom hvorav ett med "walk-in-closet ", 2 bad, vaskerom, stue med åpent kjøkken med utsikt til havet og Steinsundet.Perfekt beliggende i Auglandsbukta, med kort avstand til sjø, båthavn og bademuligheter samt Vågsbygd senter.
Innhold1.et._ Entré, 3 soverom, walk-in-closet, 2 bad, vaskerom/bod, kjøkken og stue med utgang stor solrik balkong.Parkering og bod i parkeringskjeller er inkludert i prisen.
StandardLeiligheten er helt ny og holder en gjennomgående høy standard.med flott 1-stavs eikeparkett i oppholdsrom, og store, gode vindusflater mot sjøen/ Auglandsbukta.3 gode soverom og eget walk-in closet. 2 lekre fliselagte bad og eget vaskerom.Planløsningen er meget god og det går heis ned i parkeringsanlegget. Her medfølger det også en sportsbod. Det er ikke satt inn kjøkken i leiligheten. Det foreligger tegninger med god pris fra Strai kjøkken. Utbygger vil ikke frata kjøper muligheten for å velge et egetkomponert kjøkken, da dette kan være av stor betydning for noen.
BeliggenhetDette er en flott endeleiliget med stor terrasse. Boligen ligger med plen og beplantning rundt terrassen, noe som gir en fin avstand til båthavnen. Det er flott utsikt fra terrassen og flotte solforhold. Leiligheten ligger rett ved sjøen / båthavnen i Auglandsbukta.Jaktodden er meget sentralt mtp båthavn, buss, Vågsbygd Amfi, parkområder mm. Her har man gangavstand til det aller meste.
AdkomstTa av fra Vågsbygdveien i rundkjøringen ved Din Eiendom. Bygget ligger da på venstre side langs båthavnen.
ParkeringEgen p-plass i lukket parkeringsanlegg er inkludert i prisen.
DiverseDenne eiendommen er helt ny og ferdig levert fra utbygger. Loven som anvendes er da avhendingsloven og ikke bustadoppføringslova.
HeftelserGrunnboksutskrift kan fås ved henvendelse til megler. Eiendommen er seksjonert.
FerdigattestFerdigattest foreligger.
Fyring/OppvarmingVannbåren gulvvarme i oppholdsrom som stue, kjøkken, entré, vaskerom og bad. Det er også balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.
Vei, vann, kloakkOffentlig.
UtleiemulighetAdgang til utleie.
EnergimerkingUtbygger har energimerket leilighetene.
Mer om bygningenBygget er oppført av Skanska i betong/stål/tre.
TomtebeskrivelseMeget pent opparbeidet felles eiertomt med plen, busker og diverse beplantning.
AdresseBryggelia 28, 4621 Kristiansand S
Prisantydning+ omk5900000 ,-
Byggeår2015
TypeLeilighet
Etasje1
EieformEier (Selveier)
Bilder 43 bilder