22
InfoVågsbygd: Nyere endeleilighet med 3 soverom og stor, solrik terrasse midt i Vågsbygd! 
Forkortet beskrivelseNy og meget flott leilighet med gjennomgående høy standard. Leiligheten ligger i 1. etasje med stor, solrik terrasse. Romslig og praktisk planløsning med 3 soverom, bad med eget vaskerom, kjøkken og stue i ett, samt utvendig bod og garasjeplass i kjeller.Høy standard med parkett på alle gulv bortsett fra badet som er fliselagt. Malte gipsvegger og tak. Lyse og innbydende farger. Badet er lekkert og romslig med eget avlukket vaskerom. Det er vannbåren gulvvarme i entre, stue/kjøkken og bad. Det gir en behagelig og jevn temperatur i leiligheten.Kort vei til alle Vågsbygd sine fasiliteter! Velkommen til fellesvisning!
InnholdLeiligheten vi nå skal selge ligger i 1. etasje med heis . Endeleilighet som ligger fritt og solrikt til. Leiligheten har følgende innhold_ Stue med åpen kjøkkenløsning, 3 soverom, bad/ med egen vaskerom og entre. Bod i samme etasje.
StandardNy og meget flott leilighet med gjennomgående høy standard. Parkett på alle gulv bortsett fra badet som er fliselagt. Malte gipsvegger og tak. Lyse og innbydende farger. I stua er det utgang til stor, solrik terrasse. Store vinduflater gir rommet en god romfølelse. Åpen stue/ kjøkkenløsning med innredning fra Strai kjøkken. Integrerte hvitevarer. Badet er lekkert og romslig med eget avlukket vaskerom. Innredning fra Strai. Tre soverom med stor skyvedørsgarderobe på hovedsoverommet. Det er vannbåren gulvvarme i entre, stue/kjøkken og bad. Det gir en behagelig og jevn temperatur i leiligheten!
BeliggenhetMidt i sentrale Vågsbygd i Kirsten Flagstadsvei er Kirstens Park. Kirstens Park består av flere byggetrinn. Første byggetrinn er gjennomført og alle leilighetene er solgt. Dette er trinn to og er indrefileet i prosjektet. Bygget ligger tilbaketrukket fra veien og ligger med flott utsikt mot Augland. Lett tilgjengelig til bussmetro, Auglandsbukta, kirke, skoler, Bydelspark, Amfi Vågsbygdsenter og Trekanten senter.
ParkeringParkeringsplass i felles garasjekjeller. Denne må kjøpes for kr 100 000,-
FerdigattestDet foreligger midlertidig brukstillatelse.
Fyring/OppvarmingVannbåren gulvvarme som er tilknyttet fjernvarme. Ventilasjon med varmegjenvinning.
Vei, vann, kloakkOffentlig.
UtleiemulighetBoligen kan fritt leies ut.
TomtebeskrivelseET STORT FELLES GRØNTOMRÅDE, LUNT OG SKJERMET, HVOR DU KAN FINNE RO FRA EN HEKTISK HVERDAG.Bebyggelsen favner et stort hagerom på i underkant av 2 mål. Gangstier forbinder hagerommet med omkringliggende arealer, felles utendørs heis og inngangspartiene i bygningene. Private terrasser avskjermes av vintergrønne hekker. En pergola med klatrevekster leder inn til et felles oppholdsareal der det kan møbleres med mindre sittegrupper, spilles eller dekkes med langbord til en festlig anledning.
AdresseKirsten Flagstads vei 13 Leil. 301, 4621 Kristiansand S
Prisantydning+ omk4050000 ,-
P-ROM / BRA4861 m
Byggeår2014
TypeLeilighet
Tomt4861 m
Etasje1
EieformEier (Selveier)
Bilder 22 bilder