39
InfoKongsgård 1 - Arkitekttegnet enebolig på stor tomt på over 1,5 mål - barnevennlig boligområde
InnholdDenne eneboligen er beliggende i etablert og barnevennlig boligområde på Kongsgård I - med litt sjøutsikt til Topdalsfjorden. Huset er tegnet av arkitekt Leif Haugen fra arkitektkontoret Brantzeg & Haugen. Huset har følgende innhold_ U.ETG_ Stor entrè/hall med garderobe og med artig trapp opp til hovedetasjen. 2 soverom. Mellomgang med utgang hage. Dusjbad med wc. Vaskerom. Tørkerom/bod. 2 inneboder. 1 utebod. Mulig krypkjeller under del av huset. 1.ETG_ Gang med utgang platting og hage. Stor stue med peisovn. Spisetue. Kjøkken med spiseplass. TV-stue med utgang til platting og hage. Dusjbad med wc. 2 soverom - hvor begge har dør ut til lufteveranda. På eiendommen er det oppført en frittliggende enkelgarasje.
StandardDenne boligen fremstår som et oppussingsobjekt og har følgende standard_ Gulv_ Parkett på de fleste oppholdsrom. Fliser begge bad. Belegg på kjøkken.Vegger_ Noe fliser på badene. Forøvrig malte eller tapetserte vegger.Tak_ Malte innvendige tak.Kjøkken_ Opprinnelig hvitmalt innredning. Fliser over benk. Oppvaskmaskin, kjøleskap og komfyr medfølger salget. Bad u.etg_ Dusj med forheng. Håndvask.Bad 1.etg_ Badekar med dusjstang. Håndvask.Vaskerom_ 2 utslagsvasker.Eldre varmtvannsbereder. Vaskemaskin og tørketrommel medfølger salget.Forøvrig_ Eldre fryseboks i tørkerom medfølger.Skapplass i alle soverom.
Fyring/OppvarmingPeis i stuen. Da eier har leid ut huset i flere år er det uklart om peisen virker. Oljekamin med dagtank i hallen. Denne har ikke vært i bruk på lsng tid. Gulvvarme i soverom u.etg. Forøvrig elektrisk oppvarming.
BeliggenhetDenne eneboligen er beliggende i etablert boligområde på Kongsgård 1 og Vige - med litt sjøutsikt til Topdalsfjorden. Fra området er det korte avstander til busstopp, matbutikk (Meny Albert), mange flotte turområder og til flotte Kristiansand Museum. Det er også kort vei til en nyere løypetrasè ved Bispegra som brukes til skiløype på vinteren og rulleskiløype resten av året. Like i nærheten her ligger også Kongsgårdbanen (kunstgress) og klubbhuset til både FK Donn og Oddersjå. Ca. 4 km til sentrum av Kristiansand.Fra eiendommen er det ca. 13 km til Kjevik Lufthavn.
AdkomstFra sentrum kjører man østover. Etter Bjørndalsletta svinger man av til høyre mot Justvik. Ta så første vei inn høyre (inn Vigeveien) og så rett til venstre inn Håkon den Godesvei. Huset ligger da på høyre side etter noen få 100 meter. Er skiltet med Til Salgs skilt.
ParkeringFrittliggende garasje fra 1961 på tomten. Vippeport. Sidedør. Garasjen er i enkel forfatning. Forøvrig parkering foran garasjen på fellesareal.
OvertakelseSnarlig overtagelse hvis ønskelig. Selger har leid ut huset møblert - og leietaker er flyttet. Selger vil raskt kunne få tømt huset hvis ønskelig.
ByggemåteHuset er oppført i mur- og trekonstruksjoner. Takstein. Se forøvrig tilstandsrapporten fra takstmann Roy A. Andersen.
EnergimerkingEnergimerke G og oppvarmingskarakter RØD
Vei, vann og kloakkEiendommen er tilknyttet offentlig nett. Det er opplyst fra kommunen at eiendommen ikke har egen septiktank. Eier betaler idag kr. 16.836,84 i kommunale avgifter og kr. 4.236,78 i renovasjon til Avfall Sør.
ServitutterPå eiendommen er det tinglyst 1 servitutt_ - bestemmelse om veg og vann/kloakkledning, tinglyst 30/8-1961. Denne er vedlagt prospektet og må leses av interessenter.
UtleiemulighetEier har leid ut boligen i flere år.
KonsesjonspliktIkke relevant i dette salget.
ForkjøpsrettIngen forkjøpsretter i dette salget.
FerdigattestDet foreligger ferdigattest for huset datert 5/2-1962.
Skole / barnehageNærmeste barneskole er Presteheia barneskole (trinn 1-7). Nærmeste ungdomsskole er Oddemarka skole (trinn 8-10). Kortere avstand til KKG videregående skole og Universitetet (UiA).Det er 3 barnehager innenfor ca. 2 km.
Offentlig kommunikasjonDet er kort avstand til busstopp ute ved E18 (Vollevannet) med svært god ruteforbindelse både mot øst, vest og til byen.
BeskaffenhetStor eiertomt (hjørnetomt) på 1.569 kvm. Naturtomt som er opparbeidet med noe plenarealer, hekker og beplantninger. Tomten grenser i øvre del til regulert friareal. Se reguleringskartet hvor dette fremkommer.
AdresseHåkon den Godes vei 2, 4633 Kristiansand S
Prisantydning+ omk3900000 ,-
P-ROM / BRA1569 m
Byggeår1961
TypeEnebolig
Tomt1569 m
EieformEier (Selveier)
Bilder 39 bilder