53
InfoLumber/ Jaktodden: Stor, flott enebolig (BRA 388 kvm) - godkjent leilighet - dobbel garasje og svømmebasseng! 
Forkortet beskrivelseDenne boligen er sjelden vare! Boligen har mange av de kvalitetene som man kan ønske. Boligen er svært flott pusset opp og holder gjennomgående meget høy standard! Flott utførelse og flott materialvalg gjør boligen innbydende og attraktiv. Stor usjenert tomt med sol fra morgen til kveld! Uteområde med svømmebasseng som er tilknyttet varmepumpe (luft til vann) og med flott terrasse rundt. Upåklagelig beliggenhet! Boligen ligger i etablert og barnevennlig villastrøk som er under utvikling. Flotte turstier like ved og flere nye lekeplasser i nærområdet! Dobbel garasje på tomten. Denne boligen bør og må oppleves! Velkommen til fellesvisning!
InnholdEneboligen går over tre etasjer og har følgende innhold_ 1. etasjen_ Vindfang, wc, entre, stue med egen spisestue, romslig kjøkken med god plass til spisebord. Leilighet_ Vindfang, bad, toalett, entre, soverom, kjøkken og stue. 2. etasjen_ 6 soverom, 2 bad, omkledningsrom, bod og gang. Kjeller_ Stor kjeller med vaskekrok. Stor dobbelgarasje.
StandardDenne boligen bør oppleves! Selger har gjort omfattende arbeider fra boligen de senere år og det er kun deler av bygningskroppen som ikke er restaurert.I hele hovedetasjen er det ekstra takhøyde som gir en god romfølelse og det føles luftig og åpent. Man kommer inn i en fliselagt entre hvor det er lagt varmekabler. I tilknytning til entreen er det en gjestetoalett som er oppgradert med vegghengt toalett og vask. Fra entreen kommer man inn i en lys og flott stue. Egen spistue som man kan lukke av med glassdører mot stua. Tilgang til kjøkkenet.I stua er det mye vindusflater som gir god en romfølelse! Utgang til stor solrik terrasse! Pent lakket furugulv og tapet på vegger. Nytt kjøkken (2015) med innredning fra Ikea. Alt av integrerte hvitevarer. Rikelig med benk- og skapplass. God plass til spisebord. I 2.etasjen er det hele 6 soverom i tillegg til et eget omkledningsrom. Gode romslige rom hvor det er plass til en skrivepult på de fleste rommene i tillegg til skap og seng. To helt nye bad i etasjen. Hovedbadet er innredet med vegghengt toalett, dobbel servant, flott baderomsinnredning, dusjkabinett og badekar. Det andre badet er innredet med dusjkabinett, dobbel servant, baderomsinnredning og vegghengt toalett. Stor kjeller med en egen vaskekrok hvor det er lagt opp til vaskemaskin og satt opp benk og skap. Rikelig med bodplass! Leiligheten holder også god standard og er delt av med egen uteplass.Verdt å merke seg_ - Boligen er etterisolert, det er påforet 10 cm på nord- og sydvegg. - Nytt elektrisk anlegg med automatsikringer. - Nytt røropplegg med rør-i-rør. - Nye vinduer og dører byttet i perioden 2007 til 2015. - Boligen ble påbygd i 2007/ 2011 og da ble deler av undertaket bygd nytt. - Det er installert varmepumpe. - Innlagt fiber i boligen. - Kledning er skiftet i perioden 2008 til 2015.
BeliggenhetBoligen ligger i blindvei ytterst i Lumberveien. Meget ærverdig og etablert boligfelt med nærhet til sjøen. Båthavn like ved. Det går en flott tursti like ved boligen som forbinder området sammen med Auglandsbukta og Jaktodden. Ny flott lekeplass i området. Kort vei til skole, butikker, barnehager, busstopp, treningssenter m.m. Barnevennlig og etablert boligfelt!
AdkomstSe kart.Det vil bli skiltet med din eiendom visningskilt ved felles visning.
ParkeringDobbel garasje på tomten samt rikelig med biloppstillingsplasser.
FerdigattestDet foreligger ikke ferdigattest/ midlertidig brukstillatelse av ukjent årsak.
Fyring/OppvarmingVedfyring og elektrisk. Det er installert varmepumpe.
Vei, vann, kloakkOffentlig. Privat stikkvei.
UtleiemulighetGodkjent leilighet med eget avgrenset uteområde.
EnergimerkingEnergimerke D
TomtebeskrivelseSjelden stor tomt! Tomten er på 1439 kvm og ligger flott til i et etablert villaområde. Sol på tomten fra morgen til kveld (ca 20.30). Det er anlagt svømmebasseng på tomten. Bassenget ligger i tilknytning til den flotte terrassen. Meget delikat anlagt. Bassenget er tilknyttet luft til vann på oppvarming, noe som gjør det fullt mulig å holde varmen i bassenget fra tidlig vår til sen høst. Det er også renseanlegg på bassenget. Dybden er 1,25 meter og størrelsen er 7,3 * 3,5 meter.Det er anlagt plen, gruset lekeplass, hellelagt uteområde hvor det er steinsatte blomster- og trekasser. Steinsatte forstøtningsmur. Asfaltert innkjørsel og belegningsstein i inngangspartiet. Lekehytte og huskestativ.
AdresseLumberveien 72, 4621 Kristiansand S
Prisantydning+ omk6200000 ,-
P-ROM / BRA1439 m
Byggeår1949
TypeEnebolig
Tomt1439 m
EieformEier (Selveier)
Bilder 53 bilder