33
InfoHellemyr: Pen enebolig i kjede med gode leieinntekter - flott opparbeidet tomt med grillbu og basseng! 
Forkortet beskrivelseNå har du muligheten til å sikre deg denne flotte boligen som ligger i et meget populært og barnevennlig boligfelt! Boligen holder meget god standard og det er gjort betydelig oppgraderinger og forbedringer de senere år. Boligen har en særdeles flott påkostet og opparbeidet uteområde! Stort terrasseanlegg hvor det er anlagt basseng og grillbu. Her har man solen til sen kveld og sitter helt usjenert - må oppleves! Gode leieinntekter på boligen gjør bokostnadene lave. Innredet utleiedel i underetasjen. Garasje integrert i boligen. Boligen og uteområde bør oppleves! Velkommen til fellesvisning!
InnholdEneboligen går over tre etasjer og har følgende innhold_ Hovedetasjen_ Entre, gang, toalett, kjøkken, stue og kontor/ lekerom/ soverom. 2. etasjen_ Bad, 3 soverom og gang. Underetasjen_ Hoveddel_ Vaskerom og boder. Utleiedel_ Vindfang, bod/ soverom, stue, kjøkken, soverom og bad/ vaskerom. Bortsettingsloft. Integrert garasje i boligen.
StandardBetydelig oppgradert og modernisert bolig. Det er skiftet kjøkken og bad i nyere tid samt vinduer og dører. I underetasjen har eier innredet en utleidel. Det elektriske og røropplegget er også blitt oppgradert. I hovedetasjen kommer man inn i en romslig entre/ gang. Flott laminatgulv og panelplater på vegger. Stua er romslig og lys med utgang til stor, solrik terrasse/ uteplass. Laminatgulv og panelplater på vegger. Det er installert peisovn. I tilknytning til stua er det er romslig kontor/ lekerom. Nytt flott kjøkken fra 2012 med kjøkkeninnredning fra Ikea. Godt med skap- og benkeplass. Integrerte hvitevarer. God plass til spisebord på kjøkkenet. Eget tørrlager tilknyttet kjøkkenet. Eget praktisk toalett i etasjen i tilknytning til gangen. I 2. etasjen er det 3 gode soverom. Det er laminatgulv på alle rommene. På to av rommene er det installert skyvedørsgarderobe. Lekkert fliselagt bad som er innredet med dusjkabinett, vegghengt wc og servant. Varmekabler. I underetasjen i hoveddelen er det vaskerom med opplegg for dusj, utslagsvask og opplegg for vaskemaskin. Rikelig med bodplass. Utleiedelen holder også god standard. Denne er utleid for kr 6 000,- + strøm. Egen strømmåler.Alt av hvitevarer medfølger. Verdt å merke seg_ - Det er installert varmepumpe. - Nye vinduer- Oppgradert elektrisk anlegg i forbindelse med nytt bad og kjøkken. Automatsikringer. - Sentralstøvsuger. - Huset ble malt utvendig i 2015. - Takstein ble malt/ behandlet i 2016.
BeliggenhetBoligen ligger innerst i blindvei i populært og barnevennlig boligfelt på Hellemyr. Her er det kort vei til skole, barnehage, flotte turområder- og badevann, butikk, busstopp, kirke m.m. Flott lysløype hvor det kjøres skiløyper om vinteren ligger like ved bolig, ingen unnskyldning for ikke å holde seg i form!
AdkomstFra E-39 tar man av ved Vestheiene og inn på Breimyrveien. Ta til venstre inn til Breimyrkollen og deretter til høyre og følger veien oppover til boligen kommer opp på høyre side. Det vil bli godt skiltet med Din Eiendom visningsskilt ved fellesvisninger.
ParkeringGarasje tilknyttet boligen. Ny port med portåpner. Ellers biloppstillingsplasser på tomten og gjesteparkering i gata.
FerdigattestDet foreligger midlertidig brukstillatelse på boligen datert 18.10.83Ferdigattest på bruksendring datert 28.02.17
Fyring/OppvarmingVedfyring og elektrisk. Det er installert varmepumpe.
Vei, vann, kloakkOffentlig.
UtleiemulighetBoligen kan fritt leies ut. Selger har innredet utleidel i underetasjen. Denne er ikke omsøkt til kommunen.
EnergimerkingEnergimerke E
TomtebeskrivelseMeget flott opparbeidet tomt. Staselig uteanlegg med stor terrasse hvor det er bygd grillbu og anlagt basseng. Bassenget er tilknyttet renseanlegg og oppvarming gjennom varmekolbe. Tomten er særdeles solrik og usjenert! Det er ny asfaltert i inngangspartiet og gårdsplassen.
AdresseBreimyrkollen 28, 4628 Kristiansand S
Prisantydning+ omk3850000 ,-
P-ROM / BRA502 m
Byggeår1983
TypeEnebolig
Tomt502 m
EieformEier (Selveier)
Bilder 33 bilder