48
InfoFjellro / Hellemyr: Enebolig i rekke m/hybel og fantastisk utsikt over Fjellrotjernet. Solrikt, barnevennlig. Stor garasje m/smøregrav
Forkortet beskrivelseMeget flott familievennlig bolig med nydelig utsikt mot Fjellrotjernet. Gode solforhold og barnevennlig. Hybel og stor garasje.
InnholdInnholdsrik bolig med følgende romfordeling_Hovedetasjen (2etg)_ Vindfang, Stue/spisestue, kjøkken, wc og trapperom.3. etasje Gang, 3 soverom og bad/wc/vaskerom.1. etasje_ Gang og trapperom.Hybel_ Gang, bad/wc/vaskerom, kjøkken, 2 soverom og stue.Et soverom i hybel kan enkelt føres tilbake til hovedhuset.Bortsettingsloft.Stor dobbel garasje med full kjeller og smøregrav. Stor flott terrasse som går i ett rundt boligen.
StandardMeget lys og trivelig bolig med følgende standard.Gulv_ Fliser i vindfang og kjøkken, Laminat i stue, gang, 3 soverom. Flislagt gjestetoalett og belegg på bad.Vegger_ Malte ferdigplater (beverpanel) samt tapetserte/malte vegger. Våtromsplater på hovedbad.Kjøkken_ Malt kjøkkeninnredning. Meget romslig spiseplass. Varmekabler i gulv.Stue med varmepumpe og peisovn samt utgang til flott, usjenert og stor terrasse med sol fra morgen til kveld (sommerstid). Villavent avsug på kjøkken og bad.Bad med dusjkabinett, vask, wc og varmekabler.Hybel er oppusset med 2 soverom, stue, kjøkken og bad/vaskerom. I dag leies den ut for kr 8 000,- inkl. internett og tv. Hybel har egen strømmåler.Det er fiber i boligen.
BeliggenhetSolrik og idyllisk beliggende i et veletablert boligområde på Fjellro/Hellemyr ved Fjellrotjernet .Mange barnefamilier i området. Kort vei til bussholdeplass.Fjellrotjernet ved huset blir brukt som skøytebane om vinteren. 500 meter til badeplass.
AdkomstSolrik og idyllisk beliggende i et veletablert boligområde på Fjellro. Rett ved Fjellrotjernett.Kjør E39 ut av byen. Ta til venstre ved Fjellro (ved Tine meierier) Ta til venstre in Tjernestien.
ParkeringStor dobbel garasje med full kjeller og "smøregrav" samt god parkering på tomta.
DiverseNabotomt gnr. 14 og bnr. 1945 vurderes solgt. Kfr megler for mer informasjon. Tomten er per i dag ikke byggeklar.
Heftelser23.12.1986 20263 BESTEMMELSE OM VEGRettighet hefter i_ 1001 / 14 / 240Rettighet hefter i_ 1001 / 14 / 1550Bestemmelse om garasje/parkeringBestemmelse om vann/kloakkledningGJELDER DENNE MATRIKKELENHETEN MED FLERE06.11.2007 900339 BESTEMMELSE OM VEGRettighet hefter i_ 1001 / 14 / 240
FerdigattestMidlertidlig brukstillatelse datert 08.10.1987
Fyring/OppvarmingVarmekabler i hele 1. etg, kjøkken i 2. etg og bad i 3. etg. Peisovn i stue. Varmepumpe i stue og i loftsetasjen.
Vei, vann, kloakkOffentlig dog privat vei siste stykke.
UtleiemulighetDet er hybel i boligen. Det gjøres spesielt oppmerksom på at denne ikke er godkjent som egen enhet. Hva som skal til er ikke undersøkt.Pr. d.d er denne utleid for kr 8 000,- pr. mnd inkl. internett og tv. Hybel har egen strømmåler.Denne kan integreres i hoveddelen relativt enkelt.
EnergimerkingEnergimerke D og oppvarmingskarakter GUL.
Mer om bygningenSe tilstandsrapport for utfyllende informasjon.
TomtebeskrivelseSolrik beliggende med sol hele dagen. Flotte terrasser og hage med plen m.m.
AdresseTjernstien 4 A, 4628 Kristiansand S
Prisantydning+ omk3250000 ,-
P-ROM / BRA739 m
Byggeår1986
TypeEnebolig
Tomt739 m
EieformEier (Selveier)
Bilder 48 bilder