25
InfoNedre Slettheia - Enderekkehus med garasje og stor terrasse! 
Forkortet beskrivelseHer kan du sikre deg en flott enderekkebolig beliggende i ett attraktivt og svært barnevennlig området på Nedre Slettheia med kort vei til det meste. Boligen har en praktisk og god plaløsning på ett plan med trappefri adkomst. Innvendig fremstår boligen lys og pen med bl.a. stue med utgang til rosmlig og solrik terrasse, kjøkken, 2 gode soverom og nyere bad. Med boligen medfølger også garasjeplass i rekke.Velkommen til visning!
InnholdFlott enebolig med trappefri adkomst, alt på ett plan og følgende innhold_Vindfang, gang, 2 soverom, stue md utgang til stor terrasse, kjøkken, bad/vaskerom og bod.Garasje i rekke med tilhørende bod.
StandardGjennomgående lys og pen bolig god planløsning.Følgende standard nevnes_Vindfang/gang med praktisk og god oppevaringsplass for yttertøy og sko. Lys, romslig og flott stue med laminat på gulv og malte vegger og utgang til stor og flott terrasse. Varmepumpe.Åpen kjøkkenløsning med lys innredning. Godt med skap- og benkplass. Plass til spiseplass.Nyere og pent bad med flis på gulv og våtromstapet på vegger. Innredet med dusjkabinett, servant med innredning, wc og opplegg til vaskemaskin.2 gode soverom med plass til garderobeløsning.Innvendig bod som brukes som walk-in-closet.I tillegg medfølger garasjeplass i rekke.
BeliggenhetLøvsangerveien 36 F ligger i et etablert og populært boligområde på Nedre Slettheia. Rekkehuset ligger pent til i et barnevennlig område med korte avstander til flere barnehager, butikker og skole, samt sykkelvei til byen.Gode bussforbindelser i umiddelbar nærhet. Det er også mange fine turområder og lekeplasser i området.Liten kjøretur unna finner du Vågsbygd Amfi senter med alle sine fasiliteter.Ca. 4 km til Kristiansand sentrum.
AdkomstSe kart i Finn- annonsen eller kontakt megler for detaljert veibeskrivelse.
ParkeringGarasje i rekke samt biloppstillingsplass på egen tomt.
Heftelserdagboknr._19156 - Best om garasje/parkering
Ferdigattestferdigattest foreligger datert 12.03.87
Fyring/OppvarmingVarmepumpe i stue samt elektrisk oppvarming. Varmekabler i gulv i stue/kjøkken, bad, soverom og gang.
Vei, vann, kloakkOffentlig vei, vann og kloakk.
UtleiemulighetBoligen kan fritt leies ut.
EnergimerkingSelger er forpliktet til å fremskaffe energiattest.Energimerke E og oppvarmingskarakter ORANSJE
Tomtebeskrivelse267 kvm endetomt med ekstra areal ved siden av boligen. Forøvrig opparbeidet med asfaltert/gruslagt gårdstun, trær og busker. Stor solrik terrasse.
AdresseLøvsangerveien 36 F, 4626 Kristiansand S
Prisantydning+ omk1950000 ,-
P-ROM / BRA267 m
Byggeår1987
TypeRekkehus
Tomt267 m
EieformEier (Selveier)
Bilder 25 bilder