23
InfoALKEVEIEN / MØVIK LYS, AREALEFFEKTIV SENIORLELIGHET (50 +) MED KOSELIGE UTEOMRÅDER
Forkortet beskrivelsePen og praktisk oppusset seniorleilighet beliggende i 1. etasje i rolig og etablert nabolag med umiddelbar nærhet til sjøen. Utgang til terrasse og hage med belegningsstein og plen.Leiligheten fremstår lys og luftig med pent bad og kjøkken og 1 stort soverom. Livsløpsstandard.Utvendig og vinterisolert bod på ca. 5 kvm. Med strøm, arbeidsbenker, skapplass og vindu som gir godt arbeidslys. Boden ligger 2 meter fra inngangspartiet.Dette er leilighet for de over 50 år.
InnholdDin Eiendom kan presentere en solrik leilighet med romslig planløsning og koselig trappefri adkomst.1. Erasje_ Entre, gang, bod, bad med kar, soverom, stue med utgang terrasse / hage og åpent kjøkken.Utvendig sportsbod med strøm.
StandardLeilighet som fremstår lys og arealeffektiv, ligger solrikt til med terrasse som har ettermiddags- og kveldssol. Meget lettstelt og praktisk bolig i byggets 1. etasje.Entre med laminat på gulv og malte vegger.Gang med laminat på gulv og tapet på vegger.Soverom med belegg på gulv, malte vegger og garderobe (bod).Kjøkken med laminat på gulv og malte vegger.Stue med laminat på gulv, tapet på vegger og utgang til solrik terrasse. Bad med belegg på gulv, tapet på vegger, kar og opplegg for vaskemaskin. Utvendig og vinterisolert bod på ca. 5 kvm. Med strøm, arbeidsbenker, skapplass og vindu som gir godt arbeidslys. Boden ligger 2 meter fra inngangspartiet. Dette er en koselig leilighet som bør ses.
BeliggenhetLeiligheten ligger i et etablert og rolig nabolag med umiddelbar nærhet til sjøen ogborettslagets egen brygge. Fra leiligheten er det gangavstand til butikk, turområderog badeplasser, kommunal båthavn og bussforbindelse til Vågsbygd/Kvadraturen.Solrik veranda med ettermiddags- og kveldssol.
AdkomstKjør fra sentrum mot Flekkerøy, ta til venstre etter Kiwi inn mot Ternevig sykehjem. Alkeveien går ned til venstre v/ sykehjemmet, leiligheten ligger på venstre hånd.Det vil bli skiltet med Din Eiendom visningsskilt ved fellesvisninge
ParkeringEgen biloppstillingsplass og felles parkeringsplass.
HeftelserDagboknr._ 2707, erklæring/avtale.Dagboknr._ 10121, elektriske kraftlinjer.Dagboknr.. 4921, best. om veg.
FerdigattestForeligger datert. 11.12.92
Fyring/OppvarmingVarmekabler på bad. Forøvrig elektrisk oppvarming. Mulighet for peisovn.
Vei, vann, kloakkOffentlig vei, vann og kloakk.
UtleiemulighetBegrensinger i hht. borettslaglova
EnergimerkingEier er forpliktet til å fremskaffe energiattest.
Mer om bygningenBoligen er oppført i tre og går over ett plan. Se boligsalgsrapport for ytterligere beskrivelse.
TomtebeskrivelseFlott opparbeidet fellestomt med asfalterte adkomstveier og parkeringsplasser, felles plen, sittegrupper, fontene og beplantning. Leiligehten har en egen flott terrasse / plen med utgang fra stua.
AdresseAlkeveien 67 A, 4623 Kristiansand S
Prisantydning+ omk1490000 ,-
P-ROM / BRA7771 m
Byggeår1992
TypeLeilighet
Tomt7771 m
Etasje1
EieformAndel
Bilder 23 bilder