40
InfoSødal/Gimlevang - Påkostet og romslig enebolig av mur med stor solrik tomt, hybel og muligheter! Noe slitasje. 
Forkortet beskrivelseHer har du muligheten til å sikre deg en påkostet og innholdsrik enebolig av mur, oppført i 1934 med tomt på hele 1600 kvm med svært gode solforhold. Fra boligen er det kort vei til UIA, badevann, turområder, dagligvarebutikker og kun 3 km til kvadraturen.Boligen går over 3 plan og har mange gode kvaliteter og kan blant annet by hyggelige uteområder, balkonger, 3 stuer, separat kjøkken, 2 bad. m.m.I tillegg til dette har du egen flott utleiedel i kjeller med åpen stue og kjøkkenløsning, gang, bad, 2 rom som brukes til soverom. m.m.Sjeldent bolig med særpreg som bør sees!Velkommen på visning!
InnholdInnholdsrik og spennende enebolig med mange muligheter, med følgende innhold_1. etasje_ Bad, gang, kjøkken og 2 stuer, en med utgang til balkong.Loft_ Bad/vaskerom, gang/trapperom, loftstue, 2 soverom hvorav et med balkong.U.etg/Hybel_ Gang, stue/kjøkken, bad/vaskerom, 2 rom innredet som soverom og bod.
StandardStor enebolig oppført i 1934 og er betydelig påkostet fra 2000 tallet, til idag. Boligen har en gjennomgående god standard, alt fungerer og er i god stand. Det kan blant annet nevnes at boligen nylig er drenert, taket er skiftet, bad i 1.etg med rør, sikringsskap og det er installert ventilasjon, alt overnevnt er oppgardert i 2005. Ny varmepumpe fra i fjord i stue og hybel fremstår meget bra og renovert fra 2000 med vannbårende varme og bad. Kjøkken fra 2012.Boligen i sin helhet fremstår pen og påkostet, med noe slitasje på overflater i 1.etg og loft.Med alle boligens fasiliteter, størrelse, beliggenhet og tomtestørrelse, fremstår boligen svært attraktiv!
BeliggenhetSentralt og attraktivt beliggende ved Sødal, med kun 3 km fra kvadraturen er det enkel gang- og sykkelavstand til alt sentrum har å by på.Nærområdet byr på flotte turområder ved Gimle gård, Jegersberg og Otra like i nærheten.Det er også kort vei til Universitetet i Agder, UIA.Område_Tetthet_ TettKirkesogn_ OddernesGrunnkrets_ Kokleheia-SkaugoValgkrets_ Lund NordSkolekrets_ Lund
AdkomstFra rundkjøringen ved brannstasjonen følger du Torridalsveien mot Sødal, ta første til høre to ganger etter avkjørsel til Gimlevang.Det vil bli godt skiltet med Din Eiendom ved fellesvisning, forøvrig se kart.
ParkeringGode parkeringsmuligheter på tomt med plass til flere biler.
FerdigattestForeligger ikke.
Fyring/OppvarmingPeis/ovn, vannbårende gulvvarme i hele U.etg, varmepumper og elektrisitet.
Vei, vann, kloakkOffentlig
UtleiemulighetBoligen kan fritt leies ut. Det gjøres oppmerksom på at tegninger som er godkjent hos kommunen avviker fra dagens bruk.
EnergimerkingRekvirert, ikke mottatt.
TomtebeskrivelseAttraktiv tomt med svært gode solforhold. Tomten er opparbeidet med gress og grus rundt boligen.Tomten er på hele 1594 kvm og har mange muligheter for å ta dette i bruk etter eget ønske og behov.Ved dette salget er du så heldig at kommunen er i ferd med å planlegge sykkelsti, sykkelstien vil komme langs tomten ved Sødalsveien. Eier må sammen med kommune lage en plan eller godta et forslag som foreligger. Det vil bli endring vedr. innkjørsel og gårdstun. For spørsmål ta kontakt med megler og/eller kommunen.
AdresseSødalsveien 42, 4630 Kristiansand S
Prisantydning+ omk4290000 ,-
P-ROM / BRA1594 m
Byggeår1934
TypeEnebolig
Tomt1594 m
EieformEier (Selveier)
Bilder 40 bilder