25
InfoKvadraturen: Meget pen 3-roms selveierleilighet med nyere kjøkken og bad- flott utsikt mot Otra! 
Forkortet beskrivelseMeget pent oppusset 3-roms selveierleilighet i Kvadraturen. Leiligheten ligger i elvebredden mot Otra og stue- og kjøkkenvinduer vendt ut mot elva! Gangavstand til alle byens fasiliteter og tilbud! Også kort vei til Uia. Rolig og etablert område! Leiligheten er pent pusset opp de senere år og man kan flytte rett inn! Delikat, fliselagt bad, nyere kjøkken med integrert kjøleskap og oppvaskmaskin og fliser mellom benk og overskap. Sameiet har de senere år gjort arbeider på blokka slik at denne fremstår som godt vedlikeholdt og i god stand. Velkommen til fellesvisning!
InnholdLeiligheten ligger i 2.etasjen og har følgende innhold_ Åpen kjøkken/ stue løsning, 2 soverom, bad og gang. 1 bod i kjeller. Fellesvaskeri. Felles takterrasse.
StandardLeiligheten er pent oppusset de senere år med bl.a. nyere kjøkken og bad. Innvendige overflater er malt opp i lyse og trivelige farger. Åpen stue/ kjøkkenløsning med utgang til balkong. Fra stue- og kjøkkenvinduene er det flott utsikt mot Otra. Kjøkkenet ble byttet i 2008 og det er integrert kjøleskap og oppvaskmaskin. Fliser mellom benk og overskap. Stua er lys og innbydende. Det er installert peis med innsats. Furugulv og malte vegger. Delikat fliselagt bad med nytt dusjkabinett, wc, servant og opplegg for vaskemaskin. 2 soverom med laminat og furu på gulvene og tapet på vegger. På det største soverommet er det satt inn 2 skyvedørsgarderober. Sameiet har de senere år oppgradert blokka med porttelefon, nye inngangsdører samt en hel del mindre oppgraderinger. Taket ble skiftet for ca 6 år siden.
BeliggenhetLeiligheten ligger i bygg som grenser til Otra, med flott utsikt utover elva og nedover kanalen. Her har man fri utsikt i rolige omgivelser, meget sentralt i sentrum av Kristiansand. Det er kort avstand til butikk, bensinstasjon, meget flott turterreng i Baneheia med turområder og badevann, og ellers alt av sentrums fasiliteter. Fin sykkeltur til UIA for studenter. Leiligheten passer flott for unge og eldre.
AdkomstLeiligheten ligger i Elvegata mot Otra. Fra Dronningensgate kjører man oppover til enden, forbi Statoilstasjonen, og rett inn til høyre. Her får man leiligheten til høyre ned mot elva. Fra Festningsgata kjører man Tordenskjoldsgate mot elva, helt til enden. Leiligheten er skiltet med til-salgs plakat fra Din Eiendom
ParkeringBosoneparkering.
FerdigattestDet foreligger ferdigattest datert 27.08.42
Fyring/OppvarmingVedfyring og elektrisk.
Vei, vann, kloakkOffentlig.
UtleiemulighetLeiligheten kan fritt leies ut.
EnergimerkingSelger er ansvarlig for å innhente energiattest.
TomtebeskrivelseFelles eiet tomt. Tomten er opparbeidet med belegningsstein, bed beplantet med busker og blomster.
AdresseElvegata 56 B, 4614 Kristiansand S
Prisantydning+ omk2150000 ,-
P-ROM / BRA443 m
Byggeår1941
TypeLeilighet
Tomt443 m
EieformEier (Selveier)
Bilder 25 bilder