35
InfoAndøya: Enebolig i svært barnevennlig område - nabo til Andøya gård og flotte friområder! 
Forkortet beskrivelseVi har nå fått for salg en enebolig i populært og barnevennlig område. Eiendommen er nabo til Andøya Gård med flotte grøntområder og friområder! Sjønære og idylliske omgivelser. Boligen går over to etasjer og har en praktisk og god planløsning og har bla 4 soverom. Pen hjørnetomt som er solrik og barnevennlig. Opparbeidet med plen, hekk, busker og planter. Meget barnevennlig og etablert område. Kort vei til flotte turområder, barnehage, badeplasser, busstopp m.m. Velkommen til fellesvisning!
InnholdEneboligen går over to etasjer og har følgende innhold_ Hovedetasjen_ Vindfang, kjøkken, stue, soverom og bad/ vaskerom. 2. etasjen_ 3 soverom, loftstue, toalett og gang. Kjellerom under stua.
StandardEnebolig med praktisk og godt utnyttet planløsning. Boligen er godt veldikeholdt men trenger modernisering/ oppussing. Stor og åpen stue med nivåforskjell som gjør gir rommet en spennende utforming. Mye vindusflater som gir en god romfølelse! Fra stua er det utgang til vinterstue. Det er installert vedovn. Romslig kjøkken med godt med benk- og skapplass. Kombinert bad og vaskerom som er innredet med badekar, toalett, servant og opplegg for vaskemaskin. Varmekabler. Et soverom i etasjen. Belegg på gulvet og tapet på vegger. 2 boder hvor det er godt med bortsettingsplass. Loftsetasjen er innredet med loftstue og 3 soverom. Toalett med wc og servant. Det er innredet et kjellerom under stua.
BeliggenhetMeget attraktiv beliggenhet i idylliske omgivelser rett ved Andøya gård. Barnevennlig hyggelig boområde i tunmiljø. Nabo til lekeplass. Kort spasertur til bussholdeplass, populær stir barnehage og flotte turområder,badestrender og friarealer på Andøya. Kort vei til flotteste skjærgård og småbåt-havn hvor det er enkelt å både få kjøpt og leid båtplass. Kort vei til barne og ungdomsskole og dagligvareforretning. CA 8 km. til sentrum.
ParkeringGarasjetomt og gateparkering.
DiverseCanal digital kabel TV i regi av pliktig medlemskap i antennelag/velforening.
FerdigattestDet foreligger ferdigattest datert 09.12.91
Fyring/OppvarmingVedfyring og elektrisk.
Vei, vann, kloakkOffentlig.
UtleiemulighetBoligen kan fritt leies ut.
EnergimerkingSelger er ansvarlig for å innhente energiattest.
TomtebeskrivelseSolrik og opparbeidet hjørnetomt. Tomten er opparbeidet med plen, asflaltert inngangsparti, hekker, planter og busker.
AdresseAndøyveien 88, 4623 Kristiansand S
Prisantydning+ omk2990000 ,-
P-ROM / BRA232 m
Byggeår1991
TypeEnebolig
Tomt232 m
EieformEier (Selveier)
Bilder 35 bilder