50
InfoFELLESVISNING 1. JUNI - Meget pen 3-roms selveierleil. m/stor solplatting -noe sjøutsikt -fast p.plass i kjeller -heis
InnholdDenne lyse og pene 3-roms selveierleiligheten (endeleilighet) er beliggende i underetasjen i bygget. Felles ytterganger og heis til alle plan. Leiligheten (H0104) har følgende innhold_ Entrè/gang med garderobe, innebod, gjestetoalett, dusjbad med wc og opplegg vaskemaskin, 2 soverom med skapplass, kombinert stue/spisetue, halvåpen kjøkkenløsning med utgang til stor, egen solplatting på over 40 kvm - sol her midtsommers fra ca. kl. 13 til sent på kvelden. Herfra er det noe sjøutsikt til båtleia. Det er 1 utstyrsbod i samme etasje. Fellesarealer i kjeller til sykkelparkering, søppelrom og en felles utstyrsbod hvor man kan låne verktøy. Det er ingen plikter for beboerne i dette sameiet. Kopi av sameiets årsberetning, årsregnskap for 2016 og budsjett for 2017 er vedlagt prospektet. Det samme med husordensreglene.
StandardLeiligheten fremtrer lys og moderne - og her kan man flytte rett inn. Av standard nevnes_ Gulv_ Fliser i gjestetoalett og bad. Eikeparkett i entrè, soverom, stue og kjøkken. Belegg i innebod.Vegger_ Fliser på gjestetoalett og bad. Forøvrig malte vegger. Tak_ Malte innvendige tak. Kjøkken_ Opprinnelig hvit kjøkkeninnredning (Aubo). Oppvaskmaskin medfølger. Kjøleskap og komfyr kan medfølge mot tillegg i pris. Bad_ Dusjkabinett. Baderomsinnredning. Opplegg vaskemaskin. Rør-i-rør. Forøvrig_ Dørcalling. Lameller i stuevindu. Skapplass i begge soverom.
Fyring/OppvarmingVarmekabler i badegulv og gjestetoalettgulv. Forøvrig elektrisk oppvarming.
BeliggenhetDenne praktiske leiligheten er beliggende i boligblokken Fidjeåsen 88 - i nyere boligfelt på Fidjeåsen i Randesund. I nærområdet finner man lekeplasser, balløkke og gode turmuligheter. Kort vei til matbutikk på Dvergsnes. Kort avstand til badeplasser og til velkjente Tømmerstø Brygge. Det er også kort avstand til Kristiansand Golfklubb i Randesund - med 9 hulls bane. Til Sørlandssenteret er det ca. 10 km. Det er ca. 12 km inn til sentrum av Kristiansand og ca. 15 km til Kjevik Lufthavn. For dette nærområdet kan man bli medlem i RANDESUND IL. Dette er den største idrettsklubben i Kristiansand som har et uttall av idrettsgrenser - og et stort idrettsanlegg ved Sukkevann med flere fotballbaner, idrettshall, klubbhus og tennisbaner.
AdkomstKjør Kystveien til man svinger opp til venstre mot Fidjeåsen - inn i Holteveien. Kjør til rundkjøringen og hold denne til venstre inn Fidjeåsen. Følg så veien forbi balløkke, lekeplass og opp til toppen hvor man kan parkere på merkede gjesteplasser.
ParkeringFast parkeringsplass i byggets kjelleretasje. Dette er et lukket anlegg med portåpner. Det er gjesteparkeringsplasser på oversiden av blokken.
OvertakelseLeiligheten kan leveres ledig etter nærmere avtale.
ByggemåteBygget er oppført i mur- og betongkonstruksjoner.
EnergimerkingEnergimerke G og oppvarmingskarakter RØD
Vei, vann og kloakkEiendommen er tilnyttet offentlige nett.Selger betaler selv for kommunal eiendomsskatt og dette utgjør pt. kr. 4.587,20 pr. år.
ServitutterDet er ingen tinglyste servitutter på eiendommen. Det er tinglyst seksjoneringsbegjæring 5/5-2011, og reseksjonering 3/11-2014 vedr. parkering.
UtleiemulighetLeiligheten kan leies ut.
KonsesjonspliktIkke relevant i dette salget.
ForkjøpsrettIngen forkjøpsretter i dette sameiet.
FerdigattestDet foreligger ferdigattest for byggene Fidjeåsen 88 og 90 fra 30/1-2015. Kopi av attesten kan fås hos megler hvis ønskelig.
Skole / barnehageNærmeste barneskole er Dvergsnes (trinn 1-7) som ligger ca. 1,7 km fra eiendommen. Holte ungdomsskole (trinn 8-1) er kun få hundre meter i avstand fra eiendommen. Det er 3 barnehager i nærområdet; Fidje Barnehage, Tømmerstien familiebarnehage og Maurtua barnehage.
Offentlig kommunikasjonCa. 500 meter til busstopp.
AndelsopplysningerKopi av årsregnskap for 2016 med budsjett for 2017 er vedlagt prospektet.
BeskaffenhetFelles eiertomt for sameiet på 4.410 kvm. Pent opparbeidede fellesareal med gangpartiet og noe utearealer med beplantninger.
AdresseFidjeåsen 88, u.etg., 4639 Kristiansand S
Prisantydning+ omk2750000 ,-
P-ROM / BRA4410 m
Byggeår2014
TypeLeilighet
Tomt4410 m
EieformEier (Selveier)
Bilder 50 bilder