24
InfoKvadraturen * VISNING 18.5 KL. 16.00 * Toppleilighet med utsikt. Peis. Parkering i kjeller. Heis.
Innhold5. etasje i bygg med heis_ Gang, vaskerom/bod, bad, kjøkken, stue, 2 soverom. Bod i femte etasje og i underetasje (parkeringkjeller).
StandardGulv_ Parkett i gang og stue. Belegg på vaskerom og kjøkken. Fliser på bad. Teppe på soverommene. Vegger_ Lys tapet på alle rom, utenom badet som er flislagt. Tak_ Hvite slette tak. Taket i stuen er nymalt.Kjøkken_ Hvit innredning med fliser mellom benk og overskap.Bad_ Helfliset bad med dusjkabinett. Toalett. Hvit baderomsinnredning fra Strai. Vaskerom/bod_ Praktisk, separat vaskerom. Porttelefon.
Fyring/OppvarmingPeisovn i stuen, ellers elektrsik oppvarming. Varmekabler på bad.
BeliggenhetAttraktivt område av Kvadraturen, like ved Strandpromenaden. Fra leiligheten har man utsikt til sjøen og Odderøya. Alt av fasiliteter i umiddelbar nærhet. Kino, bakeri, frisør og apotek like om hjørnet. Gangavstand til byens butikker og spiseplasser og ellers hva bykjernen har å tilby. Få minutters gange til konserthuset Kilden. Flotte rekreasjonsmulighteter med turstier, badeplasser og flotte parkanlegg langs strandpromenaden, Bystranda, Christianholms festning, båthavn i Tresse, Nupen parken, Odderøya, og til slutt Fiskebrygga med sitt særpreg og yrende liv.
AdkomstAdkomst fra Kongens gate. Leiligheten ligger i nedre del av Kvadraturen i kvartalet mellom Vestre Strandgate og Markens gate. Under fellesvisning kan en følge visningskilt fra Meglerhuset Sædberg.
ParkeringParkering og bod i lukket anlegg i kjeller.
OvertakelseEtter avtale, det er mulighet for snarlig overtakelse.Overtakelsesdato skal fastsettes før aksept av bud. Ved spesielle ønsker skal dette fremkomme som forbehold i evnt. bud.
ByggemåteBetong, se forøvrig tilstandsrapport.
LånevilkårIngen fellesgjeld
EnergimerkingEnergimerke F og oppvarmingskarakter ORANSJE
Vei, vann og kloakkOffentlig vann, vei og avløp
ServitutterErklæring/avtale datert 6.9.1988 vedr. varmekabel i fortau.
UtleiemulighetDersom en ønsker å leie/låne ut leiligheten er eier iflg. vedtektene selv ansvarlig for leiernes forhold, og forpliktet til å gjøre leietaker kjent med regler som gjelder for sameiet.
KonsesjonspliktKjøpet er ikke konsesjonsbetinget.
ForkjøpsrettIngen forkjøpsrett.
FerdigattestDet foreligger midlertidig brukstillatelse datert 28.9.1992. Ferdigattest er ikke utstedt iht. Kristiansand kommune. Det utstedes ikkeferdigattester for bygg oppført før 1.1.1998.
Skole / barnehageI Kvadraturen finner man Tordenskjoldsgate barneskole (trinn 1-7). Grim skole og Oddemarka skole har begge ungdomsskoler. I Kvadraturen finner man Tangen Videregående skole. Det er sykkelavstand til Universitet (UiA).Flere barnehager i Kvadraturen.
Offentlig kommunikasjonFå minutters gange til togstasjon og rutebilstasjonen.
BeskaffenhetFelles eietomt på 615 kvm.
AdresseKongens gate 4 Leil. H0502, 4610 Kristiansand S
Prisantydning+ omk4200000 ,-
P-ROM / BRA615 m
Byggeår1990
TypeLeilighet
Tomt615 m
Etasje5
EieformEier (Selveier)
Bilder 24 bilder