37
InfoKJOS / VÅGSBYGD - Pen enebolig med romslig garasje! - Lunt og solrikt uteområde 
Forkortet beskrivelseHer kan du sikre deg en velholdt og pen bolig fra 2001 med flott uteplass og stor garasje! Boligen ligger i ett etablert og meget populært bolig området uten gjennomgangstrafikk. Barnevennlig.Boligen holder gjennomgående god standard med bl.a. fliser i vindfang og skifer i gang/hall, parkett på alle oppholdsrom og soverom, vannbåren varme i hele 1. etasje og ventilasjonsanlegg. Velkommen til visning!
InnholdBoligen har følgende innhold_1. Etasje_Vindfang, gang, vaskerom, wc, kjøkken og stue med utgang til terrasse/hage.2. Etasje_Gang, 4 soverom, bad.Godt bortsettingsloft i boligen, nyere garasje (36 kvm) med uinnredet loft samt garasje (19 kvm) i tilknytning til boligen.
StandardFlott enebolig med gjennomgående god standard. Boligen fremstår i lyse farger med smart planløsning og fine kvaliteter. Vannbåren varme i hele 1. etasje. Boligen holder følgende standard_1. Etasje_Vindfang og romslig gang med skifer og flis på gulv og tapet på vegger.Lys og luftig stue med utgang til solrik og svært trivelig uteplass. Parkett på gulv og tapet på vegger. Vedovn.Pent kjøkken med god skap- og benkplass. Integrerte hvitevarer. God plass til spiseplass.Praktisk vaskerom ved vindfang. Opplegg til vaskemaskin/tørketrommel, vaskekum og bereder.Toalettrom med flis på gulv og tapet på vegger. Innredet med wc og servant.2. Etasje_4 lyse og gode soverom, hvorav ett brukes i dag som garderoberom. Garderobeskap og skyvedørsgarderobe.Romslig og flislagt bad med vannbåren varme i gulv. Badet er innredet med hjørnebadekar, dusjkabinett, wc og servant med innredning.
BeliggenhetPen beliggenhet ca. 6 km vest for Kristiansand sentrum i et etablert og meget populært bolig området uten gjennomgangstrafikk. Området er meget barnevennlig. Kort avstand til stor dagligvare og skoler. Ca. 2 km. til Vågsbygd senter som har stort utvalg i butikker, skoler og idrettshall m.m.
AdkomstSe kart i Finn-annonsen eller kontakt megler. Det vil bli skiltet med "Din Eiendom" visningsskilt ved fellesvisning.
ParkeringNyere og stor garasje med romslig uinnredet loft, samt garasje i tilknytning til boligen. Godt med biloppstillingsplasser på tomten.
DiverseVerdt å nevne_- Nyere og stor garasje med romslig uinnredet loft- Nylig opparbeidet og flotte uteområder.- Vannbåren varme i hele 1. Etasje og på bad i 2. Etasje.- Sentralstøvsuger- Nyere bereder
HeftelserDagboknr._11248 - Bestemmelse om veg
FerdigattestFerdigattest foreligger datert 23.08.07.
Fyring/OppvarmingVannbåren varme i hele 1. etasje, samt badet i 2. etasje. Vedovn i stuen.
Vei, vann, kloakkOffentlig vann og kloakk. Privat stikkvei.
UtleiemulighetBoligen kan fritt leies ut.
EnergimerkingSelger er forpliktet til å innhente energiattest.
Mer om bygningenSe tilstandsrapport.
TomtebeskrivelseFlott opparbeidet tomt med stor, solrik og usjenert terrasse og hage. Asfaltert gårdstun.
AdresseRådyrstien 15 B, 4624 Kristiansand S
Prisantydning+ omk3250000 ,-
P-ROM / BRA519 m
Byggeår2001
TypeEnebolig
Tomt519 m
EieformEier (Selveier)
Bilder 37 bilder