41
InfoAuglandsbukta - Enebolig på stor og solrik tomt (1657 kvm) Flott sjøutsikt og meget gode solforhold
Forkortet beskrivelseVelkommen til en flott bolig med en særdeles attraktiv og god beliggenhet. Dette er en sjelden mulighet da det er svært få boliger med denne adressen som har vært til salgs. Tomten er på hele 1657 kvmBoligen er innholdsrik med mange rom. Eiendommen går over tre etasjer og du har flott utsikt fra de fleste av rommene.Boligen har en unik beliggenhet i et svært ettertraktet område med sol fra tidlig morgen til sene kvelden. Sjøutsikt og særdeles kort vei til de fleste fasiliteter gjør denne eiendommen til ett attraktivt objekt. Velkommen til visning
Innhold1. etasje Gang, kjøkken, stue, vindfang, wc2. etasje Trapperom, bad, stue 1, stue 2, soveromBTA er ikke nøyaktig oppmålt da tykkelse på yttervegger ikke er målt.Garasje er 29 kvm, ikke medtatt i areal.Kjeller er ikke måleverdig grunnet liten takhøyde, ca 37 kvm gulvareal samt krypkjeller.Innredet rom på loft er ikke medtatt i areal grunnet tilgang.
StandardEiendommen er oppført i 1920,- det er utført vedlikeholdstiltak over tid.Dog bør boligen sees på som et oppussings og innvisteringsobjekt.Enebolig opprinnelig bygget 1920 og vesentlig renovert/modernsiert på begynnelsen av 1980 tallet. Flott stor tomt i etablert boligområde, flott sjøutsikt.De fleste bygningsdeler og overflater er fra 1980 tallet og det bør påregnes vesentlig utskiftning/moderniseirng av boligen. Ved vurdering av ulike bygningsdeler er alder, sammen med utførelse og slitasje grunnleggende for hvilken tilstandsgrad som blir satt.Tilstandsgrad må dermed sees i sammenheng med de levetider som er oppgitt.Det må gjøres oppmerksom på at boligen har en noe enklere byggeskikk.
BeliggenhetBeliggenheten er upåklagelig. Dette kan vel sies å være et av de mest attraktive boligområdene i Kr. sand Vest.Her har du alt av fasiliteter rett rundt hjørnet som kjøpesenter, skoler, barnehager, turmuligheter, sjø og strand, kirke mm samt at det er kun en kort biltur til sentrum. Det er også bra med barnefamiler i området.
AdkomstFra sentrum, kjør mot Vågsbygd til du kommer til Auglandsbukta. Ta da til høyre i rindkjøringen så første vei til venstre. eiendommen ligger på venstre side.Det vil bli skiltet til felles visning
ParkeringDet er garasje på egen tomt samt biloppstillingsplass i gårdsplass.
FerdigattestIht Kr.sand kommune er det ingen byggesaksdokumenter i deres arkiv
Fyring/OppvarmingBoligen varmes opp med elektrisitet og vedfyring.
Vei, vann, kloakkFelles privat vannledning som er tilkoblet det kommunale. Offentlig kloakkDet er privat vei. Denne eiendommen har veirett.
UtleiemulighetIngen utleiedel i denne boligen.
EnergimerkingEnergimerke G og oppvarmingskarakter RØD
TomtebeskrivelseFlott og solrik og ikke minst stor tomt med sjøutsikt. Tomten er pent opparbeidet med usjenerte uteplasser, plen og busker.
AdresseAuglandsstien 22, 4620 Kristiansand S
Prisantydning+ omk4390000 ,-
P-ROM / BRA1657 m
Byggeår1920
TypeEnebolig
Tomt1657 m
EieformEier (Selveier)
Bilder 41 bilder