43
InfoVÅGSBYGD Trivelig enebolig med stor hjørnetomt! Solrikt - utsikt - garasje - moderniseringsbehov
Forkortet beskrivelseDin Eiendom kan presntere en svært solrik bolig med god og arealeffektiv planløsning. Huset er meget romslig og har en fleksibel planløsning. Boligen har en nøktern standard og det bør påregnes noe rehabilitering for å tilfredsstille dagens krav til standard.
InnholdDin Eiendom kan presntere en svært solrik bolig med god og arealeffektiv planløsning. 1. Etasje_ Entre, gang, stue, kjøkken, toalett, bad med dusj og soverom.2. Etasje_ Gang, 2 soverom, toalett og kjøkken.Underetasje_ Kjellerstue, gang, 3 boder og vaskerom. Garasje.
StandardHuset er meget romslig og har en fleksibel planløsning. Boligen har en nøktern standard og det bør påregnes noe rehabilitering for å tilfredsstille dagens krav til standard.1. Etasje_Entre med fliser på gulv og panel på vegger.Gang med furugulv og tapet på veggerStue med furugulv, tapet på vegger og nyere peisovn. Kjøkken med furugulv og tapet på vegger. Toalett med belegg på gulv, våtromstapet og varmekabler.Bad med fliser på gulv og vegger, dusj og deler av badet med varmekabler.Soverom med furugulv og tapet på vegger. 2. Etasje_ Gang med teppe på gulv og tapet på veger2 soverom med furu / teppe på gulv tapet på vegger.Toalett med belegg på gulv og tapet på vegger. Kjøkken med beleg på gulv og malte vegger. Underetasje_Kjellerstue med teppe på gulv og tapet på vegger. Gang med belegg på gulv og panel på vegger.Vaskerom med betong gulv og vegger.3 boder med betong gulv.Frittliggende garasje. Huset egner seg svært godt til barnefamilier og er i et område som legger til rette for gode oppvekstsvilkår. Fra boligen er det en trivelig skolevei til Karus barne og ungdomskole, og kun 5 min gange til Vågsbygd senter.
BeliggenhetBeliggende luftig med pen utsikt, enden av blindvei, sentralt i Vågsbygd. Kort vei til Vågsbygd Senter med butikker/bank/post, legekontor etc. Kort vei også til skoler, idrettsanlegg, lekeplasser og flott turterreng. Kort vei til Vågsbygd Samfunnshus m/svømmehall, bibliotek m.m. og til Karuss. Kun ca. 5 km til sentrum av Kristiansand.
AdkomstSe kart. Det vil bli skiltet med Din Eiendom visningsskilt ved fellesvisning..
ParkeringGarasje.
HeftelserErklæring / avtale.
FerdigattestFerdigattest / midlertidig brukstillatelse foreligger ikke iflg. Kristiansand kommune.
Fyring/OppvarmingPeisovn i stue. Varmepumpe. Varmekabler på toalett og deler av bad. Forøvrig elektrisk oppvarming.
Vei, vann, kloakkOffentlig.
UtleiemulighetAdgang til utleie.
EnergimerkingSelger er forpliktet til å innhente energiattest.
Mer om bygningenSe boligsalgsrapport fra Boligtakst AS tlf. 909 83 104
TomtebeskrivelseEneboligen har en flott beliggenhet, hjørne tomt, høyt og fritt med flott utsikt. Dette gir utmerkede solforhold fra tidlig morgen til sene kveld. Eiendommen er på 1546 kvm og pent opparbeidet med gode plenarealer, prydbusker, skjermende hekk og steinbelagte trapper i terrenget. Fine støttemurer, naturtomt og forskjellige trær gir sjarm og særpreg. Boligen har en terrasse hvor sol og utsikt kan nytes. Terrassen ligger fint skjermet og har plass for rikelig med møblement.
AdresseBlåbærsvingen 17, 4620 Kristiansand S
Prisantydning+ omk2490000 ,-
P-ROM / BRA1546 m
Byggeår1958
TypeEnebolig
Tomt1546 m
EieformEier (Selveier)
Bilder 43 bilder