36
InfoHellemyr: Tomannsbolig i etablert og barnevennlig gate - kort vei til flotte turområder og lysløype! 
Forkortet beskrivelseVertikaldelt tomannsbolig i populær gate på Hellemyr. Hellemyr er et eldorado for barnefamilier med flotte turmuligheter, lysløype, mange fritidstilbud for barn- og unge og skole og barnehage i nærområdet. Boligen går over tre etasjer og er både innholdsrik og praktisk plassutnyttet. Boligen er malt opp innvendig det siste året og fremstår innbydende og moderne! Meget usjenert og solrik tomt! Pent opparbeidet med hage, terrasse, bed, planter og busker. Meget barnevennlig og praktisk bolig som bør sees! Velkommen til fellesvisning!
InnholdBoligen går over tre etasjer og har følgende innhold_ 1 .etasje_ Vindfang, gang, 2 soverom, bad, vaskerom, kjellerstue, bod og kjølerom. Hovedetasjen_ Stue, kjøkken og soverom. Loftsetasjen_ Soverom, toalett og bod.
StandardVelholdt og pen vertikaldelt tomannsbolig. Deler av boligen er malt opp innvendig og fremstår innbydende og lys. I hovedetasjen er stua plassert og den er romslig og lys med gode vindusflater ut mot hagen! Fra stua er det utgang til tomten. Det er installert peis. Nymalt furugulv og tapet på vegger. Romslig kjøkken med plass til spisebord. Eik kjøkkeninnredning, fliseplater mellom benk og overskap og opplegg for oppvaskmaskin. Et soverom i hovedetasjen med teppe på gulvet og tapet på vegger. I underetasjen kommer man inn i fliselagt vindfang som videre fører inn i en romslig gang. Det er varmekabler i hele underetasjen. To soverom med kork på gulvet og strie på vegger. Garderobeskap på det ene rommet og skyvedørsgarderobe på det andre. Badet er fliselagt på gulv og vegger. Noe panel på vegger. Badet er innredet med badekar, wc og servant. Eget praktisk vaskerom med belegg på gulvet og malt glassfiberstrie på vegger. Innredet med utslagsvask og dusjkabinett. Koselig kjellerstue med fliser på gulvet og panel på vegger. Godt med bodplass og egen matbod. I loftsetasjen er det et soverom med parkett på gulvet og tapet på vegger. Garderobeskap. Eget toalett wc og servant. Stor bod med rikelig med bortsettingsplass.
BeliggenhetSvært barnevennlig og godt etablert, rolig boligområde på Hellemyr ca 6 km vest for Kristiansand. Område er meget populært med gangavstand til turterreng, butikk, kirke, kunstgressbane, bussforbindelse, skole og barnehager. Det er gang og sykkelvei til skolen og til sentrum. Det er ca. 6 km til Kristiansand sentrum som har bl.a. cafeer og restauranter, handlegater og alle fasiliteter. Sykkelveien til sentrum er kortere med flott tursti om Suldalen. Like ved flotte rekreasjonsmuligheter med lysløype, badevann og et allsidig løypenett i nærområdet.
AdkomstFra byen_ Kjør ca. 5 km vest og ta opp til Vestheiene/ Hellemyr (til høyre i lyskryss). Følg Breimyrveien til Hellemyr senter kommer på venstre side. Ta Bydalsveien til venstre like ved senteret. Det blir skiltet med Din Eiendom visningsskilt ved fellesvisning.
ParkeringGarasje integrert i boligen og biloppstillingsplasser på tomten.
FerdigattestDet foreligger midlertidig brukstillatelse datert 09.01.84
Fyring/OppvarmingVedfyring og elektrisk.
Vei, vann, kloakkOffentlig.
UtleiemulighetBoligen kan fritt leies ut.
EnergimerkingSelger er ansvarlig for å innhente energiattest.
TomtebeskrivelseMeget flott solrik og usjenert tomt! Lun og tilbaketrukket terrasse med utgang fra stua. Det er satt opp levegg rundt på sidene som hjelper mot vind og innsikt! Fra terrassen går man ut i hagen hvor det er anlagt plen og bed. Det er plantet blomster, busker og trær. Noe naturtomt. Meget barnevennlig og trygg uteplass!
AdresseBydalsveien 47, 4628 Kristiansand S
Prisantydning+ omk2990000 ,-
P-ROM / BRA382 m
Byggeår1983
TypeTomannsbolig
Tomt382 m
EieformEier (Selveier)
Bilder 36 bilder