39
InfoVågsbygd: Frittliggende enebolig med barnevennlig og populær beliggenhet - topp utsikts- og solforhold! 
Forkortet beskrivelseEnebolig med beste beliggenhet i Vågsbygd! Boligen ligger i et populært og sentralt boligfelt midt i Vågsbygd. Kort vei til alle Vågsbygd sine fasiliteter! Boligen ligger på en drømmetomt med svært gode solforhold og flott sjøutsikt! Betydelig opparbeidet tomt med forseggjorte natursteinsmurer, steintrapper, plen, bed beplantet med busker, planter og blomster og asfaltert adkomst. Boligen går over to etasjer og inneholder bla 3 soverom, kjellerstue, stor romslig stue, kjøkken og 2 bad. Boligen og tomten bør oppleves! Velkommen til visning!
InnholdEneboligen går over to etasjer og har følgende innhold_ Hovedetasjen_ Stue, kjøkken, 2 soverom, bad og wc. Underetasjen_ Vindfang, gang, soverom, kjellerstue, bad/ vaskerom og kjellerrom. Bortsettingsloft.
StandardGodt vedlikeholdt bolig på frittliggende og luftig tomt. Boligen ligger i et etablert og barnevennlig område! I hovedetasjen er det en stor og romslig stue med flott utsikt mot Auglandsbukta og flott sjøutsikt! Det er lagt laminatgulv og tapet på vegger. Det er installert vedovn. Kjøkkenet er lyst og pent med hvit kjøkkeninnredning. Oppvaskmaskin. 2 soverom med furugulv og laminatgulv og tapet på vegger. Garderobeskap på begge rommene. Bad med fliser på gulvet og våtroms plater på vegger. Badet er innredet med dusjhjørne, badekar og servant. Eget toalett belegg på gulvet og tapet på vegger. Innredet med wc og servant. I underetasjen kommer man inn i vindfang som fører videre inn til en romslig gang. I etasjen er det et soverom med teppe på gulvet og tapet på vegger. Fliselagt kjellerstue med panel på vegger. Bad/ vaskerom med belegg på gulvet og malt glassfiberstrie på vegger. Rommet er innredet med dusj, wc, servant og utslagsvask. Stor kjellerrom med rikelig med bodplass. Det er varmekabler i hele 1. etasjen bortsett fra vindfang.Det er installert varmepumpe. Nyere varmtvannsberederNyere kledning på sydveggen. En del vinduer er skiftet i nyere tid.
BeliggenhetSolrikt og sentralt beliggende i populært og godt etablert boområde i Vågsbygd. Hyggelig bomiljø med flotte naturområder i nærheten med båthavn, badeområder og et mangfoldig turterreng og løypenett. Treningssenter, idrettsplass/kunstgressbane, flere skoler og barnehager har du også i umiddelbar nærhet, samt at du også kun er en kort gåtur unna Vågsbygd senter. På senteret finner du blant annet apotek, klesbutikker, dagligvare, kafeer og Vinmonopol. Senteret har over 40 butikker med det meste som trengs.Det er kort til nærmeste busstopp og til Kristiansand sentrum er det gode bussforbindelser. Alt i alt en barnevennlig, rolig og sentral beliggenhet, perfekt for barnefamilier, med alt du trenger i det daglige rett rundt hjørnet.
AdkomstSe kart i finn-annonsen eller kontakt megler for detaljert veibeskrivelse. Det vil bli godt skiltet med Din Eiendom visningsskilt ved fellesvisning.
ParkeringGarasje på tomten.
FerdigattestDet mangler ferdigattest/ midlertidig brukstillatelse av ukjent årsak.
Fyring/OppvarmingVedfyring og elektrisk. Det er installert varmepumpe.
Vei, vann, kloakkOffentlig.
UtleiemulighetBoligen kan fritt leies ut.
EnergimerkingSelger er ansvarlig for å innhente energiattest.
TomtebeskrivelseDrømmetomt for barnefamilier og de som setter pris på utsikt og sol! Tomten er frittliggende og solrik og man har flott sjøutsikt og utsikt mot Augland fra nesten hele tomten. Tomten er pent opparbeidet med plen, flotte natursteinsmurer, bed beplantet med blomster og planter, steintrapper m.m.
AdresseAuglandskollen 12, 4620 Kristiansand S
Prisantydning+ omk3990000 ,-
P-ROM / BRA1019 m
Byggeår1935
TypeEnebolig
Tomt1019 m
EieformEier (Selveier)
Bilder 39 bilder