41
InfoVågsbygd: Pen tomannsbolig med særdeles flott beliggenhet - usjenert og solrik tomt! 
Forkortet beskrivelseSjelden mulighet! Vi har gleden av å presentere Hyllelia 10 D, en bolig med en av de beste tomtene i Hyllelia! Boligen ligger flott til i enden av blindvei og grenser mot skogen og friområder. Her får man nærhet til naturen og det går turstier like utenfor boligen. Det er også flotte bademuligheter i nærheten. Kort vei til skole, barnehage, butikk, busstopp, idrettsplass, kirke m.m. Meget gunstig beliggenhet og særlig praktisk for familier. Boligen går over tre plan og har en innholdsrik og godt utnyttet planløsning. Kjøkken er byttet i nyere tid og vaskerom er også modernisert. Boligen er godt vedlikeholdt! Ikke la denne mulighet gå i fra deg! Velkommen til visning!
InnholdBoligen går over tre etajser og har følgende innhold_ 1. etasje_ Vindfang, gang, vaskerom, boder og kjellerrom. 2. etasje_ Stue, kjøkken, soverom og gang. 3. etasjen_ Bad, 3 soverom og gang. Bortsettingsloft. En stor utvendig bod. Garasje i rekke.
StandardPen del av vertikaldelt tomannsbolig. Kjøkkenet er skiftet i nyere tid, nyoppusset vaskerom , det er skiftet til automatsikringer og mange innvendige overflater er pusset opp. Tilbygg fra 2005 med en innvendig og en utvendig bod. I 2. etasje er det en stor og romslig stue. I stua er det mye vindusflater som gir god romfølelse og gir inn mye lys! Fra stua er det utgang til terrasse og tomten. Det er parkett på gulvet og tapet på vegger. Det er installert peisovn og varmepumpe. Kjøkkenet ble skiftet rundt 2005 og det ble satt inn nytt kjøkken fra Strai. Det er integrerte hvitevarer som komfyr og koketopp. Et soverom i hovedetasjen. Fra rommet er det utgang til terrasse som går rundt boligen. I 3. etasjen er hovedbadet. Badet er innredet med badekar, dusjhjørne, toalett, servant og baderomsinnredning. Belegg på gulvet og malt glassfiberstrie på vegger. 3 soverom teppe og belegg på gulvene. Tapet på vegger. Det er garderobeskap på alle rommene. I 1. etasjen er inngangspartiet. Fliselagt vindfang med varmekabler. Videre kommer man inn i en romslig og fliselagt gang, her er det også varmekabler. Nyere oppusset vaskerom med fliser på gulvet og malt glassfiberstrie på vegger. Det er satt inn ny innredning og det er også toalett og servant i rommet. Varmekabler. Rikelig med bodplass i etasjen i tillegg til et uutgravd kjellerrom. Avfukter installert.
BeliggenhetSolrikt og sentralt beliggende i populært og godt etablert boområde i Vågsbygd. Hyggelig bomiljø med flotte naturområder i nærheten med båthavn, badeområder og et mangfoldig turterreng og løypenett. Treningssenter, skole og barnehage har du også i nærheten, samt Vågsbygd senter. På senteret finner du blant annet apotek, klesbutikker, dagligvare, kafeer og Vinmonopol. Senteret har over 40 butikker med det meste som trengs.Det er kort til nærmeste busstopp og til Kristiansand sentrum er det gode bussforbindelser. Ny nærbutikk i løpet av sommeren 2017.Alt i alt en barnevennlig, rolig og sentral beliggenhet, perfekt for barnefamilier, med alt du trenger i det daglige i nærområde!
AdkomstI Vågsbygd, ta av mot Vågsbygd ringvei. I rundkjøringen, ta av mot Øvre ringvei, følg veien og ta av til høyre inn på Kjos ringvei og deretter inn til høyre inn på Hyllelia.
ParkeringParkering på tomt og garasje i rekke utenfor boligområdet utenfor bom. 1/34 av gnr. 13, bnr. 939. Egen gjesteparkering.
FerdigattestDet foreligger midlertidig brukstilatelse datert 06.04.78
Fyring/OppvarmingVedfyring og elektrisk. Det er installert varmepumpe.
Vei, vann, kloakkOffentlig.
UtleiemulighetBoligen kan fritt leies ut.
EnergimerkingEnergimerke E
TomtebeskrivelseBoligen har en særdeles flott tomt og beliggenhet innerst i blindvei! Tomten grenser mot friområde og skog så her våkner man opp til fuglesang! Solrik og usjenert tomt som er opparbeidet med plen, stor terrasse rundt hele boligen (terrassen på langsiden er fra 2005), gruset inngangsparti, kantstein, bed beplantet med busker, planter og blomster. På tomten får man virkelig en en følelse av natur og frihet selv om man bor i et større nabolag!
AdresseHyllelia 10 D, 4622 Kristiansand S
Prisantydning+ omk2990000 ,-
P-ROM / BRA326 m
Byggeår1977
TypeTomannsbolig
Tomt326 m
EieformEier (Selveier)
Bilder 41 bilder