28
InfoVågsbygd: Enebolig sentralt i Vågsbygd - innerst i blindvei - etablert og barnevennlig! 
Forkortet beskrivelseDin Eiendom har fått for salg en enebolig med svært sentralt og attraktiv beliggendet i Vågsbygd. Boligen ligger innerst i blindvei og er et sikkert og trygt område, spesielt for barn. Boligen er innholdsrik og går over to etasjer. Stua er påbygd og er romslig og godt egnet for større anledninger! Kort vei til skole, barnehage, butikker, busstopp, idrettsplass m.m. Enkelt sagt så er de fleste av Vågsbygd sine fasiliteter innenfor gangavstand. Garasje på tomten. Velkommen til visning!
InnholdEneboligen går over to plan og har følgende innhold_ Hovedetasjen_Stue, kjøkken, vaskerom, verksted, vindfang og gang. 2. etasje_ 3 soverom, bad, boder og gang. Bortsettingsloft.
StandardEnebolig i etablert og barnevennlig område. Boligen er godt plassutnyttet og har en romslig stue og 3 soverom. Boligen trenger noe oppussing/ modernisering på innvendige overflater. Yttertaket ble skiftet i 1996. Stor og romslig stue med utgang til terasse. Det er varmekabler i tilbygget. Det er instalert vedovn. Teppe og parkett på gulvet og tapet på vegger. God størrelse på kjøkkene hvor det er eik-kjøkkeninnredning. Eget praktisk vaskerom. Verksted i etasjen hvor det er utgang til tomten. I 2. etasjen er det 3 soverom. Hovedbadet er fliselagt på gulvet og har våtromstapet på vegger. Badet er innredet med dusjkabinett, servant og wc. Godt med bodplass
BeliggenhetEneboligen ligger svært sentralt til midt i Vågsbygd. Det er gangavstand til Vågsbygd Amfi senteret, Trekanten senter, skole, barnehage, flotte turområder med bademuligheter, busstopp og idrettsanlegg. Boligen ligger i blindvei hvor det er trygt og sikkert for barn å leke. Etablert og barnevennlig område.
ParkeringGarasje på tomten samt biloppstillingsplasser.
FerdigattestDet foreligger ikke ferdigattest/ midlertidig brukstillatelse av ukjent årsak.
Fyring/OppvarmingVedfyring og elektrisk.
Vei, vann, kloakkOffentlig.
UtleiemulighetBoligen kan fritt leies ut.
EnergimerkingSelger er ansvarlig for å innhente energiattest.
TomtebeskrivelseFlat og lettstelt tomt. Stor terrasse med utgang fra stue. Inngangsparti og gårdsplass er asfaltert. Ellers er tomten opparbeidet med plen, hekk, busker og planter og ellers noe naturtomt. Barnevennlig og trygt uteområde!
AdresseKjerrheibakken 29, 4621 Kristiansand S
Prisantydning+ omk2490000 ,-
P-ROM / BRA657 m
Byggeår1953
TypeEnebolig
Tomt657 m
EieformEier (Selveier)
Bilder 28 bilder