28
InfoMosby - Enebolig med hybel på utsiktstomt, usjenert beliggenhet.
BeliggenhetEiendommen ligger innerst i blindvei i et lite boligområde i Høielia på Mosby, nord for Kristiansand sentrum. Boligen ligger høyt og fritt med utsikt over dalen. Det er ca 10 minutters gange til skole og bakeri og ca 15 minutter til matvarebutikk.12 km til Kristiansand sentrum og 16 km til Vennesla sentrum.
AdkomstFølg riksvei 9 nordover forbi Mosby mot Setesdal. Høielia ligger til vestre vis-a-vis Snøgg. Se forøvrig kart.Det vil bli merket med 'Stray & Co'-visningsskilt ved fellesvisning.
Innhold1. etasje_ Vindfang, vaskerom, hall, boder. Tidligere hybel inneholder_ Gang, vindfang, bad, stue / soverom, kjøkkenkrok, bod innredet med garderobeskap, bod.Hovedetasje_Trappegang, stue, kjøkken, tre soverom, bad. Bortsettingsloft.
StandardEnebolig over to plan. 1. etasje inneholder_Vindfang_ Belegg på gulv, panel på vegger.Vaskerom_ Belegg på gulv, plater på vegger. Dusj. Opplegg for vaskemaskin. Utslagsvask. Varmtvannsbereder. Tørkeskap.Hall / gang_ Teppe på gulv, panel på vegger. Garderobeskap. Bod / matbod_ Laminatgulv, malte vegger. Inspeksjonsluke til krypkjeller.Tidligere hybel inneholder_Gang_ Laminatgulv, panel på vegger. Bad_ Belegg på gulv, tapet på vegger. WC. Servant. Stue / soverom_ Laminatgulv, panelplater på vegger. Garderobeskap. Kjøkken_ Laminatgulv, malte vegger. Innredning av ulik utførelse. Umontert kullfiltervifte medfølger. Veggfast spisebord med to stoler.Bod innredet med garderobeskap_ Laminatgulv, panel på vegger. Garderobeskap.Vindfang_ Laminatgulv, panel på vegger.Bod_ Teppe på gulv, panel på vegger.Hovedetasjen inneholder_Trappegang_ Teppe på gulv, panel på vegger.Stue_ Parkett på gulv, malte vegger. Vedovn. Dør ut til terrasse og hage. Kjøkken_ Belegg på gulv, malte vegger. Plassbygd sittebenk. Kjøkkeninnredning og benk med vask. Soverom 1_ Teppe på gulv, tapet på vegger. Skap. Soverom 2_ Belegg på gulv, tapet på vegger. Skap. Soverom 3_ Teppe på gulv, tapet på vegger. Skap. Bad_ Flisebelegg på gulv, tapet på vegger. Badekar. WC. Servant.Parabol med to hoder. Canal digital.Pen beliggenhet innerst i blindvei. Barnevennlig og usjenert, flott utsikt. Oppussing / renovering må påregnes.
ByggemåteSe tilstandsrapport.
TomtAreal_ 2 350 kvm, Eierform_ Eiet tomt
ParkeringGarasje med romslig bod. Trenger renovering. Forøvrig parkeringsmuligheter på egen tomt.
Utleiemulighet/UtleieforholdHybel i underetasje.
OppvarmingVedovn i stue, forøvrig mulighet for elektrisk oppvarming.
Kommunale avgifterKr. 9 539 pr. årKommunale avgifter dekker eiendomsskatt, feieavgift, vann og avløp. Renovasjonsavgit fakturerer fra Avfall Sør, og vil variere etter forbruk. Beregnet årsbeløp for 2017 er kr. 3 154,-.
Brukstillatelse/FerdigattestDet foreligger ferdigattest datert 30.09.1966
Offentlige forhold/ReguleringOmråde grenser til plan under arbeid_ Mosby oppvekstsenter.
Vei/Vann/AvløpPrivat vei med kommunal brøyting.Tilknyttet offentlig vann. Eiendommen har septiktank uten stikkledning til kommunal ledning.Det foreligger ingen pålegg per i dag, men det må påregnes at Kristiansand kommune i fremtiden vil gi pålegg om påkobling til kommunalt ledningsnett.
DiverseEiendommen er ferdig ryddet og rengjort og overleveres slik den står.
BudgivningSe forbrukerinformasjon om budgivning vedlagt i prospektet.
Eiendommens tilstandKjøper er oppfordret til å besiktige eiendommen. Eiendommen selges i den stand den var ved Kjøpers besiktigelse, jfr. Avhendingsloven § 3-9. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre av bestemmelsene i avhendingslovens kap. 3 enn de som er ufravikelige ved forbrukerkjøp jf. avhl. § 1-2 (2). Eiendommen har derfor bare mangel i følgende tilfeller_ Når kjøper ikke har fått opplysninger om forholdet ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen eller ikke er blitt rettet i tide. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Når eiendommens tomt har et vesentlig mindre areal enn opplyst av selgeren. Kjøper oppfordres til å la seg bistå av bygningskyndige, elektro-/VVS-kyndige og gjerne brannkyndige hvis ildsted.
HvitvaskingIht. Lov av 6. mars 2009 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering er eiendomsmeglere pålagt å foreta legitimasjonskontroll av kunden og/eller eventuelle rettighetshavere til objektet. Dersom legitimasjonskontroll ikke kan gjennomføres, har megler plikt til å stanse transaksjonen. Dersom kjøper ikke medvirker til at legitimasjonskontroll kan gjennomføres, har megler plikt til ikke å gjennomføre det økonomiske oppgjøret mellom partene. Ved mistanke om at transaksjonen har tilknytning til en straffbar handling, kan megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Megler har dessuten plikt til å undersøke nærmere/melde ifra til Økokrim ved indikasjon på mistenkelige transaksjoner uten at selger og kjøper underrettes om dette.
EierskifteforsikringBudgiver må gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema, vedlagt salgsoppgaven, før kjøpetilbud avgis.
BoligkjøperforsikringDet gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Se for øvrig eget produktark om forsikringen i denne salgsoppgave.Ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.
AdresseHøielia 25, 4619 Mosby
Prisantydning+ omk2100000 ,-
P-ROM / BRA2350 m
Byggeår1966
TypeEnebolig
Tomt2350 m
EieformEier (Selveier)
Bilder 28 bilder