23
InfoKvadraturen - Meget sentral 1-roms leilighet med heis, balkong og luftig utsikt
BeliggenhetVi kan her presentere en 1-roms selveierleilighet, beliggende midt i smørøyet av Kvadraturen. Eiendommen ligger kun 50 meter fra Markensgate, og her har man umiddelbar nærhet til alle byens fasiliteter - slik som butikker, restauranter, treningssenter, offentlige kontorer m.m. . Det er heisadkomst til 5.etasje, hvor leiligheten vender mot rolig bakgård. Fra stuen er det utgang til nordvestvendt balkong med ettermiddags- og kveldssol, samt utsikt mot Baneheia som byr på et rikt utvalg turstier, lysløype og populære badevann. Fra boligen er det umiddelbar nærhet til kollektivtrafikk, med bussholdeplasser, fergeterminal, tog- og rutebilstasjon. Gang / sykkelavstand til Universitetet.
AdkomstHenrik Wergelands gate 17A ligger i kvartalet mellom Markensgate og Kirkegata (ved Dampbageriet). Se for øvrig kart. Det vil skiltet med Stray & Co visningsskilt ved fellesvisning.
InnholdLeiligheten ligger i 5.etasje med heisandomst, og inneholder_ Entré/gang, stue/soverom med utgang til balkong, bad/vaskerom og kjøkken. I tillegg følger bod i kjeller.
StandardLeiligheten ligger i et bygg tegnet av den anerkjente arkitekten Thilo Schoder. Leiligheten har en arealeffektiv planløsning og fremstår i generelt god teknisk stand. På gulv i oppholdsrom er det laminat, veggene er stort sett kledd med lysmalt glassfiber og himling er av malt mur. Vinduer og balkongdør ble byttet i 2013. I stuen er det plass til seng og sittegruppe. Her er det utgang til balkong med rekkverk av metall, ettermiddags- og kveldssol, samt luftig utsikt over rolig bakgård mot Baneheia. Stuen har også direkte utgang til branntrapp. Kjøkken og bad ble oppgradert omtrent år 2005. Kjøkkenet har heltre innredning, laminert benkeplate, fliser over benk og avtrekksvifte. Badet er flislagt med varme i gulv. Rommet er innredet med dusjkabinett, vegghengt toalett, baderomsinnredning og opplegg for vaskemaskin. I gang er det sikringssap med nyere automatsikringer. Både varmtvann og sentralfyring via radiator er inkludert i fellesutgiftene. I tillegg følger kjellerbod på 4 kvm - perfekt for lagring av sesongbetonte ting. Dette er kort fortalt en flott leilighet som passer godt for førstegangsetablerere, enslige, studenter eller pendlere. Velkommen til visning!
OppvarmingSentralfyring og varmtvann er inkludert i fellesutgiftene. Varmekabler på bad.
ByggemåteKombinert forretnings- og leilighetsbygg oppført i mur.
Tomt220 kvm felles eiet tomt. Tomten er hovedsakelig bebygd.
ParkeringGateparkering etter gjeldende bestemmelser.
Utleiemulighet/UtleieforholdEiendommen kan i sin helhet kun leies ut ihht bestemmelsene i vedtektene.
Informasjon om sameietSameiets forretningsfører er Bente Brokke. Sameiets vedtekter er vedlagt i prospektet. Sameiet vil foreta oppussing av fasade i 2018. Kostnaden dekkes av oppsparte midler. Oppgradering av heis er nødvendig på sikt, men sameiet satser på å dekke dette av oppsparte midler. En midlertidig økning i fellesutgiftene (ihht. sameiebrøk) kan bli aktuelt.
FellesutgifterKr. 755,- /mnd, faktureres kvartalsvis med kr. 3.018,-. Fellesutgiftene inkluderer renovasjon, vedlikehold og vask av fellesareal, varmtvann, radiatorvarme og innskudd vedlikeholdsfond.
Kommunale avgifterEiendomsskatt kr. 3.087,- /år. Øvrige kommunale avgifter inngår i fellesutgiftene.
Brukstillatelse/FerdigattestFerdigattest foreligger ikke. Jmf. byggeår 1939.
Offentlige forhold/ReguleringEiendommen ligger under Kommunedelsplanen for Kvadraturen og vestre havn, datert 12.02.14. Plan under arbeid_ Kvartal 8-Vestre del, saksbehandler Sund, tlf_ 382 43 227.
Vei/Vann/AvløpEiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.
BudgivningSe forbrukerinformasjon om budgivning vedlagt i prospektet.
Eiendommens tilstandKjøper er oppfordret til å besiktige eiendommen. Eiendommen selges i den stand den var ved Kjøpers besiktigelse, jfr. Avhendingsloven § 3-9. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre av bestemmelsene i avhendingslovens kap. 3 enn de som er ufravikelige ved forbrukerkjøp jf. avhl. § 1-2 (2). Eiendommen har derfor bare mangel i følgende tilfeller_ Når kjøper ikke har fått opplysninger om forholdet ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen eller ikke er blitt rettet i tide. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Når eiendommens tomt har et vesentlig mindre areal enn opplyst av selgeren. Kjøper oppfordres til å la seg bistå av bygningskyndige, elektro-/VVS-kyndige og gjerne brannkyndige hvis ildsted.
HvitvaskingIht. Lov av 6. mars 2009 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering er eiendomsmeglere pålagt å foreta legitimasjonskontroll av kunden og/eller eventuelle rettighetshavere til objektet. Dersom legitimasjonskontroll ikke kan gjennomføres, har megler plikt til å stanse transaksjonen. Dersom kjøper ikke medvirker til at legitimasjonskontroll kan gjennomføres, har megler plikt til ikke å gjennomføre det økonomiske oppgjøret mellom partene. Ved mistanke om at transaksjonen har tilknytning til en straffbar handling, kan megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Megler har dessuten plikt til å undersøke nærmere/melde ifra til Økokrim ved indikasjon på mistenkelige transaksjoner uten at selger og kjøper underrettes om dette.
EierskifteforsikringSelger har tegnet eieskifteforsikring i Protector Forsikring. Budgiver må gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema, vedlagt salgsoppgaven, før kjøpetilbud avgis.
BoligkjøperforsikringDet gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Se for øvrig eget produktark om forsikringen i denne salgsoppgave.Ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.
AdresseHenrik Wergelands gate 17A, 4612 Kristiansand S
Prisantydning+ omk1450000 ,-
P-ROM / BRA220 m
Byggeår1939
TypeLeilighet
Tomt220 m
Etasje5
EieformEier (Selveier)
Bilder 23 bilder