52
InfoGimlekollen - Presteheia - Attraktivt boligområde - meget stor enebolig fra 2000 med 2 stk 3-roms utleieleiligheter
InnholdDenne meget innholdsrike boligen er godkjent som enebolig med utleiedel i underetasjen. Det er godkjent med innvendig trapp i huset, men den er aldri satt inn. Eier har siden huset ble bygd leid ut 3 utleieenheter i huset. Idag er hoveddelen utleid frem til 30/6-17 og begge enhetene i underetasjen er ledige. Hoveddelen i 1.etg. inneholder_ Vindfang med garderobeskap, hall med forstue med åpen himling, hovedstue med åpen himling og utgang til platting, kjøkken/allrom med åpen himling og med utgang platting, mellomgang med nedtrekkstige til gulvlagt bortsettingsloft, hovedbad med dusj/badekar og opplegg vaskemaskin, 3 store soverom med skapplass (1 soverom har utgang til luftebalkong), lite dusjbad med wc. Utleiedel u.etg (stor) har egen inngang og inneholder_ Vindfang/entre, romslig gang, 2 soverom, teknisk rom/innebod, fliselagt dusjbad med wc og opplegg vaskemaskin, åpen kjøkkenløsning, stue med utgang egen overbygd platting. Utleiedel u.etg (liten) har egen inngang og inneholder_ Vindfang/entre, stue med åpen kjøkkenløsning og med utgang stor platting, 2 soverom, innebod, fliselagt dusjbad med wc og opplegg vaskemaskin. Huset er opprinnelig godkjent med innvendig trapp fra forstuen i hoveddelen og ned til den store utleiedel i u.etg.(der hvor kjøkkenet idag er). Selger har brukt dagens løsning siden huset ble bygd, og ikke omsøkt denne endringen. Det skal være klargjort og mulighet for å flytte kjøkkenet i den store delen i u.etg. - inn i stuen (rør i vegg her) hvis man ønsker å åpne opp mellom etasjene og sette inn trapp der hvor kjøkkenet idag står - se tegning i prospekt).
StandardHuset fremstår som velholdt, bygget med høy standard og med gode løsninger.Av standard nevner vi_ Hoveddelen_ Gulv_ Fliser begge bad. Heltre gulv i vindfang, forstue, stue, kjøkken, mellomgang og 3 soverom.Vegger_ Fliser begge bad. Forøvrig malte vegger. Tak_ Malte innvendige tak.Kjøkken_ Stor opprinnelig kjøkkeninnredning. Mye benkeplass. Integrert kjølehjørne. Integrert Miele komfyr, micro, oppvaskmaskin og kaffemaskin. Integrert AEG koketopp, frityr og gassbluss (ikke vært brukt av dagens leietaker). Hovedbad_ Fliselagt. Dusjvegg. Badekar. Bidèt. Pissoar på vegg. Baderomsinnredning. Bad_ Fliselagt. Dusj med forheng. Vegghengt toalett. Håndvask. Forøvrig_ Skapplass i soverom. Downlights i flere tak. Sentralstøvsuger. Eget ventilasjonsanlegg for denne etasjen. Felles røykvarslingsanlegg. Alarmløsning i huset - ikke vært i bruk. Stor utleiedel_Gulv_ Fliser i entre, bad og teknisk rom. Heltre gulv i gang, soverom, stue og kjøkken. Vegger_ Fliser bad. Forøvrig malte vegger.Tak_ Malte innvendige tak.Kjøkken_ Opprinnelig velholdt innredning. Integrert komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap. Bad_ Fliselagt. Dusjvegg. Toalett. Badekar. Baderomsinnredning. Opplegg vaskemaskin. Forøvrig_ Skapplass i soverom. Sentralstøvsuger. Downlights i flere tak. Ventilasjonsanlegg.Utleiedel_Gulv_ Fliser entre og bad. Heltre gulv i stue, bod, kjøkken og soverom. Vegger_ Fliser bad. Forøvrig malte vegger.Tak_ Malte tak. Kjøkken_ Opprinnelig velholdt innredning. Integrert komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap. Bad_ Fliselagt. Dusjvegg. Toalett. Baderomsinnredning. Opplegg vaskemaskin.Forøvrig_ Skapplass i soverom. Sentralstøvsuger. Downlights i noen tak. Ventilasjonsanlegg.Selger har leid ut utleiedelene i u.etg fullt møblert og kjøper kan overta det meste av innbo/møbler/utstyr mot tillegg i pris. Det er innlagt kabel-TV og bredbånd via GET i alle boenhetene. Uttak i flere rom.
Fyring/OppvarmingVannbåren gulvvarme i de fleste gulv i huset.
BeliggenhetDenne villaen er beliggende i attraktivt boligområde på Presteheia ved Gimlekollen. Etablert og barnevennlig område med gåavstand til Presteheia skole og Presteheia barnehage.Gåavstand til kunstgressbanen på Presteheia hvor man også finner klubbhuset til Gimletroll. Gimletroll er områdeklubben og har fotballag i flere aldersklasser. Nærhet også til det meget flotte turområde i Jegersberg hvor man finner lysløyper, et uttal av turstier og badeplass i ferskvann.
AdkomstFølg Tretjønnveien og sving inn mot Presteheia skole (vis a vis Idrettsanlegget på Presteheia). Ta så første vei til vestre (Marthasvei) og følg denne til huset nr.16 kommer på høyre side.
ParkeringStor dobbelgarasje (ca. 47 kvm BRA) i tilknytning huset, samt parkering utenfor denne og på andre steder ved innkjørsel. Det er en stor leddport til garasjen med automatisk åpner.
OvertakelseHoveddelen er utleid til 1/7-17 og overtagelse kan skje tidligst 2-3 uker etter dette.
ByggemåteTrekonstruksjoner. Takstein. Se tilstandsrapporten. Huset ble malt i 2015.
EnergimerkingEnergimerke D og oppvarmingskarakter GRØNN
Vei, vann og kloakkEiendommen er tilknyttet offentlig nett. Eier betaler idag kr. 26.399,- for kommunale avgifter (eiendomsskatt, vann- og avløp) og kr. 4.165,- for renovasjon til Avfall Sør.
ServitutterDet er tinglyst skjøte på eiendommen datert 4/11-1996 da selger kjøpte tomten. Skjøtet hadde endel klausuler og dette dokumentet ligger vedlagt prospektet.
UtleiemulighetHoveddelen i 1.etg. er pt. utleid frem til 30. Juni 2017.I u.etg. er begge leilighetene nå ledige. Disse har også nylig vært utleid. Selger har leid ut alle enhetene i huset siden huset ble bygd.
KonsesjonspliktIkke relevant i dette salget.
ForkjøpsrettIngen forkjøpsrett i dette salget.
FerdigattestDet foreligger ikke ferdigattest for boligen. Det var ferdigbefaring av huset 13/9-2000 med Agderbygg og kommunen - men 6 kommentarer. Det er sendt inn fax fra Agderbygg til kommunen 15/11-2000 hvor kommentarene er informert om. Kommunen utsteder ikke lenger ferdigattester på eiendommer som er godkjent før 1/1-1998. Denne boligen ble godkjent i slutten av 1997.
Skole / barnehageGåavstand til Presteheia barneskole (trinn 1-7). Kort avstand til Oddemarka ungdomsskole (trinn 8-10) og til KKG videregående skole. Det er også gåavstand til Universitetet (UiA). Nærmeste barnehage er Presteheia Barnehage. Kort avstand også til Bergtorasvei barnehag og Blåmann Steinerbarnehage.
Offentlig kommunikasjonKort avstand til busstopp i Tretjønnveien.
BeskaffenhetSolrik eiertomt på 710 kvm som ligger høyt - og har utsikt utover området og noe mot sjøen. Tomten grenser til regulert friareal på 2 sider. Lettstelt opparbeidet tomt med belegningsstein ininnkjørselen, gangpartier og platting utenfor utleiedel i u. etg. Utenfor hoveddelen er det en meget stor platting og store blomsterkasser. Noen av buskene i disse tilhører leietaker og fjernes før overtagelsen. Utebelysning og utvendige vannkraner.
AdresseMarthas vei 16, 4633 Kristiansand S
Prisantydning+ omk7900000 ,-
P-ROM / BRA710 m
Byggeår2000
TypeEnebolig
Tomt710 m
EieformEier (Selveier)
Bilder 52 bilder