36
InfoEg * VISNING TIRSDAG 23.5 kl 17 * Pen 3-roms andelsleilighet i 3.etasje. Nytt, lekkert bad. Nærhet til sentrum og flotte Baneheia
Innhold3. etasje_ Entré med god plass til yttertøy, entré/gang med innerbod/garderoberom, fliselagt dusjbad med wc og opplegg til vaskemaskin, 2 soverom, kjøkken med spiseplass, stue/spisestue med utgang balkong med sol fra tidlig formiddag til kveld. 2 kjellerboder medfølger.Fellesvaskeri med myntautomat i kjeller (denne leiligheten har opplegg til vaskemaskin på baderom). Felles sykkelboder i kjeller.
StandardDenne leiligheten fremstår lys og oppusset. Her kan man flytte rett inn. Gulv_ Fliser og varmekabler på bad. Lyst, originalt tregulv på stue, kjøkken, vindfang, gang og på begge soverom. Vegger_ Fliser på bad. Forøvrig malte vegger.Innvendige tak_ Hvitmalte tak.Kjøkken_ Eldre kjøkkeninnredning som er modernisert. Komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin medfølger. Bad_ Oppusset i 2013. Fliselagt på gulv og vegger. Dusjkabinett. God oppbevaringsplass. Elektrisk avtrekksvifte. Opplegg til vaskemaskin. Forøvrig_ Nyere peisovn i stue. Skyvedørsgarderobe på hovedsoverom. Porttelefon med åpner. Kabel-TV og internett fra Canal Digital. Automatsikringer. Røropplegg til kjøkken og bad er modernisert.
Fyring/OppvarmingPeisovn i stuen. Forøvrig elektrisk oppvarming. Varmekabler på bad.
BeliggenhetDenne eiendommen er beliggende i etablert og barnevennlig boligområde på Eg. Her finner man lekeplasser i nærområdet. Kort avstand til Sørlandets sykehus og til UiA. Det er få minutter å gå til flotte turområder i Baneheia. Her finner man et fantastisk løypenett til turer og trening, samt badevannet Stampa. Fra eiendommen er det en kort gåtur til Kvadratuen med alle byens fasiliteter som Bystranda, Odderøya, Fiskebrygga, Kilden, Markens, Lillemarkens, Sandens, spisesteder og alt av butikker.
AdkomstFra Kvadratuen følger man Egsveien til man kommer til Egshaugen inn til høyre.
ParkeringParkering i området utenfor blokken. Ingen faste plasser.
OvertakelseOvertagelse etter nærmere avtale med selger.Overtakelsesdato skal fastsettes før aksept av bud. Ved spesielle ønsker skal dette fremkomme i bud.
ByggemåteMur-/betongkonstruksjoner. Se tilstandsrapporten for mer informasjon.
LånevilkårBorettslaget har 1 felleslån i Sparebanken Sør. Dette er et annuitetslån som har saldo pr. 16/3-17 på samlet kr. 3.418.125,-. Rentestats er 2,4 %. Lånet har siste avdrag med forfall 25/12-2030. Leilighetens andel av lånet er pr. 16.03.2017 kr. 94.948,-Borettslaget er forsikret mot husleietap i Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS. Se www.nbbl.no for mer info hvis ønskelig.
EnergimerkingEnergimerke G og oppvarmingskarakter ORANSJE
Vei, vann og kloakkEiendommen er tilkoblet offentlig vei, vann og kloakk.
ServitutterPå eiendommen er det tinglyst 2 servitutter;- bestemmelse om vann/kloakkledning, tinglyst 6/3-1958- bestemmelser Ihht. skjøte vedr. frikjøp av tomten, tinglyst 22/5-2006Kopier av dokumentene kan fås hos megler.
UtleiemulighetSe borettslaget vedtekter vedr. utleie (bruksoverlating).
KonsesjonspliktIkke relevant i dette salget.
ForkjøpsrettAndelseierne i borettslaget og dernest de øvrige andelseierne i Sørlandet Boligbyggelag har forkjøpsrett. Styret i borettslaget skal godkjenne ny andelseier.
Skole / barnehageCa. 1,3 km til Torenskjoldsgate skole (trinn 1-7j. Det er ca. 3 km til Oddemarka ungdomsskole (trinn 8-10) og til Grim ungdomsskole (trinn 8-10).I Kvadraturen finner man Tangen videregående skole. Sykkelavstand til Universitetet (UiA).Det er 4 barnehager i kort avstand; Trollhaugen barnehage, Alvejordet steinerbarnehage, Fergefjellet barnehage og Sløyden Barnehage.
Offentlig kommunikasjonBusstopp i Egsveien like ved.
BeskaffenhetFelles tomt for borettslaget. Her finner man sittegrupper og felles tørkestativ.
AdresseEgshaugen 1, 4615 Kristiansand S
Prisantydning+ omk2200000 ,-
P-ROM / BRA1196 m
Byggeår1957
TypeLeilighet
Tomt1196 m
Etasje3
EieformAndel
Bilder 36 bilder